stailer

Vrei urgent o programare la salon? Stailer este răspunsul!

Stailer este noua modalitate de a găsi rapid un stilist care să îți ofere înfrumusețarea de care ai nevoie, rapid. Știi și tu cât de obositor este să să deschizi taburi peste taburi pe Google, să stai să verifici fiecare pagină în parte, să te uiți la poze, la prețuri, să compari și după ce te decizi într-un final asupra unui salon, suni și aceștia spun că n-au timp să te primească. Deja îți pierzi tot cheful și o lași baltă. Nu mai este cazul să renunți la momentul tău de răsfăț, fiindcă platforma îți găsește toți stiliștii din orașul tău, gata să te primească pe scaun. Totul cu doar câteva clickuri, cât ai zice „Stailer!”

De ce să treci pe Stailer?

Pentru că este un mod mult mai flexibil de a-ți face și de a-ți gestiona programările. Să luăm spre exemplu o situație în care dimineața te-ai trezit ciufulită, fără niciun chef să te aranjezi și ai pornit grăbită spre job ca să nu întârzii. Totuși, pe la mijlocul zilei ești anunțată că ai o întâlnire importantă de afaceri, iar tu arăți ca și cum ai dormit la birou. În astfel de cazuri ai nevoie urgent de o soluție, pentru că de obicei trebuie să suni din timp la un salon pentru a-ți rezerva un loc pe scaun la ora și data dorite de tine.

Intrând pe stailer.ro și folosind filtrele de căutare, ai toate șansele să găsești stiliști care să îți aducă transformări miraculoase aspectului, chiar și în următoarele ore. Tu doar trebuie să selectezi locația, genul tău, serviciul de beauty dorit, data și ora, iar platforma îți pune la dispoziție lista de saloane disponibile. De acolo este strict alegerea ta în mâinile cui vrei să te lași. Totuși, indiferent de alegere, trebuie să știi că toți stiliștii înscriși pe Stailer sunt profesioniști, cu diplome și experiență vastă în domeniu, care se pliază pe ultimele tendințe în materie de beautifying. Pentru a afla mai multe, vezi aici detalii extra.

Agenda virtuală care te menține organizat

Platforma este definita de 3 calități importante: simplu, rapid, gratuit. Da, este complet gratuită și poți să îți faci cate programări dorești. Activează momentan în 5 mari orașe ca Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și mai nou și în București. Dacă nu locuiești în aceste orașe, nu e nimic, pentru că sigur se va găsi o situație în care vei avea nevoie de o programare dacă ești în trecere. Și ce mod mai bun de a găsi un salon, decât căutându-l în doi timpi și trei mișcări cu Stailer? Cu siguranță nu te vei mai rătăci prin zone, mai ales că fiecare salon vine însoțit și de o hartă Google Maps.

Conceptul agendei este unul simplu de utilizat, care facilitează și simplifică viața atât a clienților, cât și a stiliștilor. Creatorii Stailer au pus accent pe eficientizarea interacțiunii dintre client și stilist, de aceea agenda aduce numeroase beneficii. Nu e necesar un cont să îți faci programări, însă cu ajutorul lui poți revedea la ce saloane ai fost, pentru a te reîntoarce dacă ai fost satisfăcut de calitatea serviciilor. Îți poți seta chiar și remindere, că tu să fii mereu la programări la timp.

Stailer este viitorul programărilor la salon, deci intră și tu pe www.stailer.ro că să te convingi.

Pentru informații suplimentare poți scrie la support@stailer.ro


Lasă un răspuns