stailer

Vezi platforma Stailer pentru programări instante la salon

Atât bărbații, cât și femeile întâmpină probleme atunci când vor să își facă o programare rapidă la salonul de înfrumusețare. De cele mai multe ori când o persoană găsește un hairstylist bun va apela la acesta ori de câte ori va avea nevoie de o coafură nouă. Lucrurile nu mai au de ce să stea așa dacă vei folosi aplicația Stailer.

Această aplicație te va ajuta să te programezi instant la un salon de înfrumusețare din zona ta. Alegerea ta poate fi condiționată de anumite criterii care îți sunt disponibile pe aplicație. Poți să iei o alegere bazată  pe fotografiile afișate de anumite saloane din zona ta  sau pe prețurile acestora. Vezi platforma Stailer și nu vei regreta.

Ce este Stailer și ce face această aplicație

Stailer este o aplicație pe care o poți instala cu mare ușurință pe telefon. Descarcă aplicația din App Store, Google Play sau App Gallery și te vei putea bucura de toate avantajele acesteia.

În aplicație poți face o mulțime de operațiuni, astfel încât să ajungi cu ușurință direct la salonul preferat. Poți chiar să îți faci o programare la salon de pe o zi pe alta. Mai mult de atât, poți să îți anulezi programarea sau poți face o altă programare la o altă ora sau la o altă dată.

Beneficiile aduse de programarea online la salon

  • Scapi de apelurile telefonice

Programarea la salon are loc mai ușor cu Stailer. Tot ce ai de făcut este să accesezi aplicația și să realizezi  programarea de care ai nevoie. Scapi de telefoanele insuportabile la toate saloanele din zonă în speranța că vei găsi  un loc liber în intervalul dorit de tine.

Pur și simplu intri în aplicație și cauți unele dintre cele mai bune saloane din zona ta, după care poți să îți rezervi o oră la hairstylist pentru a avea parte de răsfățul pe care îl dorești.

  • Te poți programa la orice oră

Programarea la tuns are loc mai ușor cu Stailer. Nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor, tot ce trebuie să faci este să accesezi aplicația și să realizezi programarea pe care o dorești.

Poți să îți alegi hairstylistul preferat sau salonul de lângă casă și să îți faci o programare pentru a avea parte de un aspect fizic de invidiat.

  • Nu mai uiți de programare

Stailer te ajută să nu mai uiți de programare. Cu alte cuvinte, acesta poate fi un mic reminder care îți va aduce aminte de toate programările tale. Vei putea avea parte de servicii complete de înfrumusețare și ceea ce este cel mai bine este că nu mai ai cum să uiți de programările realizate.

Stailer este aplicația perfectă pentru tine

Stailer este aplicația pe care o poți folosi în orice moment. Afla mai multe de aici despre Stailer și despre modul în care poți utiliza această aplicație.

Programează-te la salon cu Stailer și vei avea siguranța unui loc disponibil exact în prioada dorită de tine. Cu Stailer viața ta va fi mai ușoară și te vei putea programa la un salon de înfrumusețare mai ușor decât crezi.

Date de contact:

support@stailer.ro


Lasă un răspuns