valve-steam

Valve amana lansarea Steam Machines pana in 2015

Poate ca ar trebui sa ne fi asteptat la o astfel de amanare din partea unei companii care si-a facut o adevarata obisnuinta din a amana titluri mult asteptate de catre utilizatori, fie ca e vorba de jocuri, fie ca e vorba de console. Mult asteptatele Steam Machines au fost amanate pana in anul 2015, cel putin asa spune un zvon care a fost lansat martea trecuta. Conform acestui zvon Valve va lansa Steam Machine incepand cu anul 2015 si nu cu sfarsitul anului 2014 cum e preconiza la inceput.

Acestia au comunicat ca sunt la fel de entuziasmati in vederea lansarii consolei Steam Machine si de a o face disponibila pentru utilizatorii de pretutindeni. Dar prioritatea lor este aceea de a se asigura ca utilizatorii vor avea parte de cea mai buna experienta in gaming posbilia. Si spera ca utilizatorii vor fi rabdatori. Eric Hope un angajat Valve a spus ca vor lansa consola gaming in anul 2015.

Avand in vedere spusele lui Hope  o astfel de amanare va veni si cand vorbim de controlerul acestora specializat, deoarece controlerul are doua mari aspecte de perfectionat. Ei spun ca acest controler este deosebit de important deoarece reprezinta o combinatie intre tastatura si mouse-ul traditional cu care suntem obisnuiti.

Pana in prezent cei care au avut posibilitatea de a folosi un Steam Controler la diferitele evenimete de prezentare realizate, au afirmat ca nu au fost foarte impresionati de modul in care acesta functioneaza. Acesta nu este la fel de precis precum un controler Playstation 4 sau Xbox 360. Cel putin aceasta este parerea celor care s-au „nascut” sa zicem cu un controller clasic in mana.

Nu stim deocamdata cum vor mai modifica design-ul cei de la Valve si daca vor reusi sa realizeze un controler pe care majoritatea persoanelor il vor indragi. O amanare are doua parti, dezamagirea asteptarii si faptul ca timpul poate aduce o imbunatatire ulterioara a produsului.


One Comments

Lasă un răspuns