Shakes

Un shake pe zi te vindeca de boli

In primele zile ale vietii moderne, oamenii au introdus in alimentatia lor o gustare denumita shake, compusa din lapte si fructe, care au ajuns sa fie ca o bautura mai densa si sa fie consumata in plus pe langa mesele lor zilnice, in ideea de a avea un aport complet de vitamine si minerale. Prin urmare, shake-urile au ajuns sa fie consumate ca un tratament dulce pentru sanatate.

Stim cu totii ca exista multe companii care comercializeaza shake-uri ca o gustare, insa ambalarea vitaminelor si mineralelor, precum si altor substante chimice nu fac decat sa strice bunul gust al acestora. Cu toate ca ele ajuta la pierderea in greutate si ofera unele din cele mai nutritive substante pentru organism, consumate in stare ambalata ele isi pierd din importanta. In plus, ele pot fi purtatoare de bacterii si virusuri regasite pe ambalajele acestora.

Un shake natural pentru o sanatate naturala

Daca te-ai obisnuit sa introduci in regimul tau alimentar unele din cele mai bune fructe si legume, atunci este bine sa stii ca acestea se pot combina pentru a crea cele mai savuroase shake-uri. Este ideal sa iti iei 5 minute din timpul tau si sa iti prepari propriul set de vitamine energizante chiar la tine acasa. Tot ce ai nevoie: lapte, fructe si un blender. Eu de exemplu imi fac un shake rapid dintr-o banana, un mar si 150 mililitri de lapte. Consistenta acestuia nu se compara cu nimic altceva si stiu ca este mai sanatos si ma tine departe de frigider cel putin 4 ore.

Cand vorbim despre shake-uti atunci vorbim despre sanatate si despre pierderea in greutate, pentru ca acestea consumate in fiecare zi acestea reduc numarul de kilograme, avand efect diuretic. Consumate sub stricta monitorizare a unui medic nutritionist sau a unui antrenor de fitness, acestea reduc aportul caloric si inlocuiesc unele din suplimentele alimentare.


Lasă un răspuns