apa potabila

Un pahar de apa pe stomacul gol

Se spune ca un pahar de apa pe stomacul gol este cel mai bun medicament pentru sanatate, pentru ca unele studii au aratat ca apa contrbuie la ameliorarea durerilor de cap, a durerilor abdominale si ne tin departe de virusi si mircrobi.

Apa combate diferite boli ale organismului

Din acest motiv, populatia Japoniei consuma cel putin un pahar cu apa inainte de micul dejun. De asemenea, se spune ca apa din organism se elimina in timpul notpii, motiv pentru care la inceputul zilei ai nevoie de hidratate, pentru ca organismul tau sa functioneze in parametri normali.

Mai mult decat atat, japonezii spun ca apa poate fi folosita in tratatea diferitelor boli ale organismului, precum tensiunea arteriala, gastrita, diabet, constipatie,cancer sau tuberculoza, dar nu se consuma in mod simplu, ci pe baza unui regim alimentar si al unei diete echilibrate.

Si pentru ca tenul nostru are nevoie de hidratare, cum se poate hidrata acesta daca nu consumand lichide inainte de mancare?! Se spune de altfel, ca un pahar de apa cu lamaie inainte de micul dejun curata cavitatea bucala, indeparteaza mirosurile neplacute si ne ajuta sa ne pastram o sanatate gingivala corecta.

Consumul de apa cat mai mare ajuta la eliminarea otxinelor din organism, motiv pentru care si rinichii functioneaza in mod corespunzator. Tot japonezii spun ca nu este indicat sa consumam apa rece, ci la temperatura camerei sau un pic mai calda, pentru ca apa rece incetineste procesul de digestie si solidifica grasimile din alimente, facilitand retinerea acestora mai mult timp in organism.

Apa pe stomacul gol slabeste

Se pare ca apa calda pe stomacul gol ne ajuta sa slabim din greutate, pentru ca putina apa pe stomacul gol il linisteste si ii confera o mai buna digestie, incat i se ofera organismului o buna functionare. Apa calda stimuleaza metabolismul prin faptul ca arde caloriile, redand o mai buna functie a sistemului renal.


Lasă un răspuns