masaj de cuplu

Un masaj de cuplu pentru o atentie deosebita

Vrei sa ii faci o supriza memorabila partenerului la care acesta nici nu spera? Atunci este cazul sa mergi pe mana noastra si sa incerci sa transformi o seara banala intr-una plina de emotie si traire intensa. Incearca un masaj de cuplu, pentru ca acesta are unele din cele mai placute si recunoscute efecte. In primul rand, intareste legatura dintre parteneri, relaxeaza trupurile, redau starea de bine si alunga monotonia si plictiseala.

Stiai ca o sedinta de masaj are efect terapeutic pentru ambii parteneri? Probabil ca nu. Masajul erotic daca se realizeaza intr-un mediu placut si intim constituie cel mai bun remediu de atingere a starilor de nebunie si relaxare totala, incat ai libertatea de a pune in aplicare cele mai inedite tehnici de masaj, fara a fi criticat.

Armonia de cuplu se face in conformitate cu personalitatea fiecaruia, dar un masaj intim este cel mai placut, pentru ca emotiile traite de parteneri nu se compara cu nimic altceva ci mai mult se aseamana cu sentimentul de a pluti pe un nor. Cea mai noua terapie de cuplu, recunoscuta si datorita masajului de cuplu nu face altceva decat sa elibereze mintea de neliniste si de stres, pentru ca asigura cea mai moderna tehnica de a primi si de a impartasi recunostinta.

Cel mai frumos mod de a incepe un masaj senzual de cuplu este sa ai la indemana cateva elemente de rasfat, precum un ulei de masaj, o sampanie sau un vin, cateva lumanari parfumate si bieninteles o lenjerie sexi. Poti incepe a-ti rasfata patenerul cu un tratament facial, pentru a actiona in profunzime, aplicand o masca revitalizanta, continua cu umerii, abdomenul si finalizeaza cu talpile. Masajul concret si final va intregi starea de bine, va transforma momentul intr-o amintire draga si placuta.


Lasă un răspuns