Trucuri pentru indepartarea cearcanelor

Cearcanele sunt o adevarata problema pentru foarte multe dintre femei. Multe ne confruntam cu aceasta problema, in special dimineata dupa ce ne-am trezit din somn. Mai trebuie sa stiti ca somnul este benefic si ne poate transforma in oameni mai productivi si mai sanatosi insa prea multe ore de somn nu vor face decat sa ne afecteze starea de sanatate dar si frumusetea. Am facut referire la frumusete pentru ca somnul sau prea multe ore de somn vor duce la aparitia cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Ce trebuie sa faceti in cazul in care va treziti in fiecare dimineata cu cearcane? Iata cateva remedii care te vor ajuta in acest sens si te vor scapa de ele:

In primul rand, este posibil sa ti se para de-a dreptul banal ceea ce voi propune, si anume apa rece. In momentul in care vreti sa scapati de cearcane sau de pungile de sub, apa va fi cea mai buna metoda. Trebuie doar sa  te speli cu apa rece din abundenta si sa insisti in zona ochilor. Astfel, vei scapa imediat de cearcane si te vei simti mult mai bine.

Apoi, nu trebuie sa uitati ca apa este benefica si in cazul consumului ei. Asadar, trebuie sa faci astfel incat sa cosnumi apa imediat dupa ce te-a trezit. Astfel, vei reusi sa scapi de acestea.

Fructele sau sucurile naturale sunt de asemenea, foarte benefice. Trebuie doar sa  storci cateva fructe de padure sau portocale proaspete si sa aplici sucul pe fata. Pentur fata ta va fi un adevarat rasfat iar tu te vei simti minunat. Astfel, vei reusi sa stergi orice urma de oboseala de pe fata ta. Coacazele, afinele si murele sunt fructele cele mai bogate in antioxidanti si te vor ajuta extrem de mult atunci cand vrei sa arati fresh.


Lasă un răspuns