Tipuri de prieteni pentru fiecare situatie(Continuare 3)

Prietenul care iti face lipeala

Acest tip de prieten este cel care iti pazeste spatele atunci cand este randul tau sa fii prietenul de sex opus. Va merge cu tine in baruri si cluburi si va fi cel care vorbeste cu prietena mai urata a tipei sexy pe care vrei s-o combini. Nu te va face sa sa te simti nasol legat de asta, va fi mai mult ca fericit sa te ajute oricand.

Prietenul bogat

Nu stiu cum se face, dar acest prieten are mereu bani la el, bani in cont, acces nelimitat la fondurile familiei si pe deasupra mai detine si o masina super tare.

Vei merge cu el la casa lui de vara, in weekenduri, pentru ca aceasta casa a lui vine la pachet cu trei camere de oaspeti. Va fi intotdeauna dispus sa mearga la petreceri extravagante, sa faca shopping la casele de moda, dar sa-si si ofere cadouri frumoase si scumpe.

Prietenul econom

Acest prieten va cere sa se uite intotdeauna primul pe nota de plata, pentru a vedea si a compara ceea ce si-au comandat ceilalti si ceea ce si-a comandat el, pentru a nu iesi in paguba. Nu va lasa bacsis, pentru ca de cuviinta i se pare ca mai degraba acei bani sa stea la el in buzunar.

Prietenul cu sfaturile bune

Daca ai nevoie de sfaturi la rece, sincere si precise, stii exact la care tip de prieten sa apelezi. Nu il retine nimic din a-ti spune verde in fata ceea ce crede, si te va sfatui atat de bine incat nici nu ti se va parea ca ai fost sfatuit.

Ai nevoie de oa asemenea persoana pentru atunci cand vrei sa clarifici o situatie care la o prima vedere ti se pare foarte incurcata si dificil de inteles. De asemenea, acest prieten va fi alaturi de tine in momentele mai putin usoare din viata ta si te va sprijini cu vorbe bune si incurajari.


Lasă un răspuns