Tipuri de prieteni pentru fiecare situatie(Continuare 2)

Prietenul cu care o faci lata

Acest tip de prieten nu este la fel ca cel de distractie, acest prieten iese in oras, in club sau baruri, doar pentru a o face lata si pentru a nu mai sti de el. Ai nevoie de un astfel de prieten atunci cand chiar ai parte de o zi super nasoala si cand vrei sa uiti de toate si de tot.

Prietenul baiat/fata

Daca esti fata, atunci acest prieten este un tip cu care te ai foarte bine, iar daca esti baiat, atunci acest tip de prieten este o fata cu care la fel de bine te intelegi si cu care te simti ca si cu baietii.

Fiecare fata are nevoie de un prieten foarte bun baiat cu care se poate comporta ca acasa si caruia sa i se planga de toate cele din viata ca si unei prieten foarte bune, asta si fara sa fie judecata, pentru ca baietii sunt mult mai indulgenti si mai nepasatori la unele aspecte pe care fetele pun foarte mult pret.

Pe langa asta , cum am mai putea decoda mesajele si vorbele prietenilor sau prietenelor noastre daca nu este cineva de sex opus in viata noastra care sa ne explice acest lucru.

Prietenul care nu refuza niciodata o masa

Uneori chiar ai nevoie sa-si descarci nervii sau sa-ti mananci sentimentele si toate trairile, dar nu vrei sa faci asta singura.

Acest prieten este mereu pe faza cand vine vorba de mancare si mereu pregatit si dispus sa mai manance cate ceva, chiar daca cu o ora inainte a consumat vreo trei feluri de mancare. Este un gurmand si un pofticios cu acte in regula, si iti va fi mereu alaturi cand vine vorba de masa.

Prietenul de familie

Ai devenit prieten cu el prin intermediul parintilor tai acum ceva timp. Binenteles, nu poate fi considerat a fi prietenul tau cel mai bun, insa cand situatia o cere poate fi un foarte bun sprijin si o companie de apreciat, mai ales in vizitele la prietenii de familie.


Lasă un răspuns