Tipuri de prieteni pentru fiecare situatie

Fiecare persoana din viata ta joaca un rol diferit, mai ales acele persoane de care te simti cel mai apropiat. Ai o persoana pe care o suni atunci cand vrei sa iesi in oras, acea persoana pe care o suni atunci cand vrei sa te uiti la filme de groaza si alte diferite persoane care iti sunt alaturi in cele mai ciudate situatii.

Binenteles ca rolurile prietenilor se pot schimba si amica de bautura sa-ti devina buna prietena cand e vorba de shopping, dar pentru cele mai multe situatii prietenii au rolurile si titlurile lor bine stabilite. Aceste caracteristici ale prietenilor tai sunt motivele pentru care alegi sa iti petreci timpul cu ei si nu cu altcineva.

Prietenul de la distanta

Iti petreci mai bine de jumatate de zi vorbind la telefon sau pe internet cu acest prieten. La sfarsitul zilei, va si vedeti cu ajutorul Skype-ului, astfel imbunatatindu-va relatia si consolidand-o.

Va etichetati unul pe celalalt in postari si poze care va amintesc de anumite situatii prin care ati trecut voi. Acest prieten este primul pe care il suni atunci cand vine vorba despre o urgenta, netinand cont de cat de departe se afla acesta.

Prietenul de la munca

Aceasta persoana cunoaste toate lucrurile mai bune sau mai rele din viata ta. Isi petrece majoritatea timpului cu tine, binenteles, assta venind natural, de la sine.

Tu ii dezvalui ei toate problemele tale, indiferent cat sunt de nesemnificative, si ea se va simti confortabil facand la fel cu tine. Prietenia voastra nu se manifesta doar la munca, la birou, ci si iesirile din weekend sunt obisnuite in cazul vostru.

Prietenul de la sala

Poate ca ai intalnit aceasta fata la sala sau ati devenit prietene datorita faptului ca aveti in comun pasiunea pentru sport, in orice caz, un prieten de la sala este necesar. Este mult mai motivant a face sport cu cineva care vrea acelasi lucru, decat a merge singur, pentru ca te sustine si te incurajeaza in acelasi timp.


Lasă un răspuns