femeie admirata

Secretele femeilor pe care nu le spun barbatilor

Vor sa fie surprinse mai des

Fiecare femeie este innebunita dupa surprize, incat in secret fiecare din ele viseaza ca partenerul lor sa fie plin de creativitate incat sa le creeze unele din cele mai unice momente si cele mai placute surprize. Chiar si o surpriza mica, oricat de neinsemnata ar parea pentru altele, ea tot are valoare sentimentala pentru cea in cauza pentru ca o face sa se simta admirata, sa se simta implinita si implicit o face sa isi doreasca mai mult de la viata. Pe cele mai multe femei nu le multumesti cu o surpriza sau cu un cadou scump si este inportant sa ii oferi afectiune,  incredere, sa o protejezi si implicit sa te poti cu grija cu ea.

Se tem ca o alta femeie va capta atentia partenerului lor

Este un sentiment ascuns pentru fiecare femei incat sa se teama ca o alta femeie ii va capta atentia partenerului ei de viata, mai ales daca acesta lucreaza intr-un mediu cu mai multe femei si colegi se serviciu. Motivul pentru care aceste femei sunt geloase este simplu si implicit vor sa aiba ele toata atentia. O alta idee este ca femeile vor sa aiba intotdeauna ceva ce nu pot avea, incat chiar si o alta conversatie a partenerului cu o femeie o sperie si ii cauzeaza panica.

Isi doresc ca barbatii lor sa fie sinceri

Fiecare persoana isi doreste ca partenerul de viata sa fie sincer si implicit nimeni nu vrea sa fie pacalit sau inselat. Femeile nu sunt o exceptie in acest caz. Femeile pot ierta o multime de lucruri in viata, dar nu si minciuna sau infidelitatea. Indiferent care este vina sau actiunea care a condus la o suparare, o femeie intotdeauna isi va asculta partenerul si va cauta o solutie sa rezolve problema impreuna.


Lasă un răspuns