Scapa de prieteniile negative din viata ta

Indiferent de personalitate, de cat suntem de reci sau de tandri, de duri sau de flexibili, de vasrta pe care o avem, daca suntem tineri sau varstnici, cu totii avem nevoie de prieteni. Prietenii sunt cei care ne ajuta sa scapam din momentele grele, oferindu-ne cele mai bune sfaturi si care ne invata mereu ce trebuie sa facem pentru a apuca o cale corecta. Un prieten stie foarte bine ce trebuie sa faci atunci cand esti cu capul in nori. El stie sa te aduca pe drumul cel bun si sa te sprijine ori de cate ori simti nevoia, neconditionat.

In continuare, voi prezenta cateva tipologii de oameni care nu ar trebui sa va fie prieteni niciodata sau mai bine zis, in care nu ar trebui niciodata sa va incredeti:

In primul rand, nu trebuie sa credeti niciodata persoanele sau „pretenii’ aceia care sunt mereu nemultumiti, orice ati face acesti prieteni nu sunt multumiti, nu le place modul in care va imbracati, cum va comportati, ce atitudine ati luat. Acestor tipuri de persoane nu le place absolut nimic la dvs. si nu face decat sa va descurajeze orice ati face. Asadar, trebuie sa va lipsiti de aceste tipuri de persoane mai ales ca cei mai multi dintre ei nu vor face decat sa te descurajeze si te vor plasa undeva in umbra.

Apoi, o alta tipologie de prieteni la care trebuie sa renunti sunt aceia inidiosi. Este vorba despre persoanele invidioase care compara tot timpul viata sa cu a ta. Aceasta persoana este geloasa pe orice achizitie a dvs. pe orice reusita si orice ati face. De multe ori va incerca sa iti puna bete in roate ca sa nu reusesti diferite lucruri.  Daca ii vei povesti ceva spectaculos din viata ta este posibil ca aceasta persoana sa se arate dezinteresata de ceea ce ii spui tu.

 


Lasă un răspuns