rochii mireasa

Rochia de mireasa si forma corpului

Rochia de mireasa este un aspect esential atunci cand vorbim despre o nunta mai ales ca femeia este cea care isi doreste cea mai multa atentie din partea tuturor, din acest motiv alegerea unei rochii de mireasa trebuie sa se faca pe baza siluetei si a personalitatii miresei.

Daca ai o silueta in forma de para, este bine sa stii ca alegerea unei rochii poate fi foarte riscanta, pentru ca vrei sa ascunzi soldurile sau coapsele, incat sa iti camuflezi partea trunchiului inferior. Poti opta pentru rochii de mireasa cu umerii goi, pentru cele fara bretele, pentru cele cu un decolteu in forma de V, incat sa incadrati cel mai bine calitatile voastre. Nu uita sa cauti si unele imprimeuri pe talie, pentru si mai mult aspect estetic care sa iti puna in valoare frumusetea, pentru ca stim ca iti doresti sa te simti printesa balului.

Daca te incadrezi in categoria celor cu situeta in forma de mar, este bine sa stii ca ai un spectru mai larg de alegere a unei rochii de mireasa, si poti opta pentru cele cu umeri largi si pana la talia mica. Diferentele tin sa completesze bustul, precum si fundul, incat sa poti sa fii invidiata in totalitate de invitati. Pentru ca vrei sa iti ascunzi greutatea, este esential sa optezi pentru un decolteu in forma de V, care sa atraga atentia asupra acestei parti si sa distraga atentia asupra altor parti.

Rochiile care au detalii in jurul taliei sunt cele mai potrivite pentru cele care au corpul in forma de trunchi inversat. Rochiile de mireasa cu un plus la talie lasa partea de jos libera, incat sa jonglezi si mai mult cu al tau corp, incat sa poti opta pentru acele rochii de sirena, cu volane sau cele de bal.