Stailer

Rezervă locul la salon prin aplicația Stailer!

Aplicația Stailer a fost lansată recent și oferă clienților mult mai mult confort și control asupra programărilor la saloanele de înfrumusețare. Pe lângă programări, mai ai și alte beneficii despre care vom discuta mai jos. Dacă vrei să ai parte de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare, rezervă locul la salon prin aplicația Stailer!

Disponibilă pe Android și iOS, aplicația poate fi descărcată din magazinele digitale, atât pe telefonul mobil, cât și pe tabletă. Este complet gratuită și nu se percepe niciun cost pentru efectuarea oricărei acțiuni. Aceasta are aceeași interfață ca și site-ul, fiind foarte ușor de utilizat. Dacă ai avut deja o interacțiune cu site-ul, cu siguranță te vei descurca să navighezi și pe aplicație. 

Stailer este o metodă excelentă prin care poți economisi timp în ceea ce privește programarea la salon. Până acum totul se făcea online prin intermediul site-ului, însă aplicația a devenit o modalitate și mai simplă. Din parc, de la birou, de pe canapea sau din tramvai poți face o rezervare la salon fără să fie necesar să contactezi telefonic recepția sau să te deplasezi până la locația fizică. 

Creează-ți un cont și începe programarea!

După ce ai descărcat aplicatia Stailer, creează-ți un cont și poți începe să cauți saloane. Dacă ai un cont creat pe Stailer poți avea parte de mai multe beneficii. Spre exemplu, poți să te reprogramezi la același stilist la care ai mers deja pentru serviciile dorite. Asta pentru că vei avea în cont lista cu stiliștii la care ai fost. Servicii precum pensat, manichiură și pedichiură, tuns, vopsit, epilare, tratamente pentru păr și altele sunt disponibile pe Stailer. 

Din contul tău, secțiunea „Programările tale” vei putea să te reprogramezi fără să mai urmezi din nou aceiași pași. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să cauți din nou locația, genul tău și serviciul de care ai nevoie, ci doar să stabilești ora și data programării următoare. 

Un alt avantaj al aplicației mobile este secțiunea denumită „Harta Interactivă”. Aceasta cuprinde toate saloanele din zona ta, pe baza locației tale. Activează din setări locația pentru această aplicație, apoi prin intermediul acestei secțiuni vei găsi toate saloanele din jurul tău. 

Setează remindere pentru orice programare!

Dacă programul tău este foarte aglomerat și ești îngrijorat că vei uita de programare, poți seta reminder pentru aceasta. Acest lucru înseamnă că vei primi notificări privind vizita la salon, la

intervalele stabilite de tine, în zilele pe care le selectezi. Reminderele pentru programări sunt foarte utile pentru că nici nu vei uita de vizita la salon și nici nu riști să întârzii. 

Acest lucru este posibil și pe site, dacă alegi platforma ca să te programezi. Diferența este că nu vei avea notificări de tip pop-up, ci mesaje text pe numărul tău de telefon. 

Prin aplicația mobilă, dar și prin platformă ai ocazia de a anula o programare. Dacă aceasta nu mai intră în planurile tale, a intervenit ceva și nu mai poți ajunge, o poți anula foarte ușor tot din contul tău. În acest fel se eliberează un loc pentru un alt client. Click aici pentru alte detalii privind programările prin aplicația Stailer. 

Contact:

support@stailer.ro


Lasă un răspuns