Primele semne ale sarcinii

In momentul in car eo femeeie afla ca esti insarcinata ea este extrem de ferita, sigur ca in cazul in care sarcina este dorita. In ziua de astazi exista destul de multe femei care nu pot sa ramana grevide si fac foarte multe eforturi pentru acest lucru la fel cum exista foarte multe femei car5e nu isi doresc copii si fac avorturi.

Nu vom vorbi despre avorturi azi pentru ca ar trebui sa sticam un subiect care ar trebui sa fie placut. Asadar, vom vorbi despre cealalta extrem si mai exact vom vorbi despre sarcina si primele semne ale sale.

De multe ori femeile care isi doresc sa ramana insarcinate fac in fiecare luna cel putin un test de sarcina cu speranta ca poate  bebelusul este pe drum. De multe ori insa rezultatul este unul diferit fata de ceea ce asteapta cei doi parinti avand in vedere zilele de fertilizare de care trebuie sa tinem cont si bineinteles, stresul cotidian care nu lasa o sarcina sa se instaleze prea usor.

In cazul in care va doriti un bebelus  si nu vreti sa mai aveti sperante inutile, va vor vorbi despre semnele sarcinii. Daca erati obisnuite sa stiti ca greturile matinale si ameteala sunt primele simptome ale sarcinii, ei bine va insealti. Iata care sunt:

Sani sensibili

De foarte multe ori trebuie sa stiti ca sensibilitatea sanilor este unul dintre primele simptome ale unei sarcini. Ei isi vor modifica forma si volumul iar alreola va fi mult mai inchisa ca si culoare.

Oboseala

In cauzl in care te simti mult mai obosita si nu mai stii ce sa faci pentru ca de fiecare data iti vine sa te intinzi in pat trebuie sa afli ca hormonii sarcinii s-au instalat si deja pregatesc terenul pentru dezvoltarea bebelusului. DIn acest motiv trebuie sa faceti un test de sarcina pentru ca este posibil sa fiti insarcinata.


Lasă un răspuns