playboy-renunta-nud

Playboy renunta la modelele nud

Recent, Playboy a decis sa renunte la modelele nud, care au facut revista faimoasa vreme de peste 60 de ani. Asemeni altor reviste destinate adultilor, Playboy a observat ca numarul de vanzari se diminueaza foarte mult. Astfel, revista glossy sustine ca nu poate concura cu oamenii care au acces la tot ce isi doresc, cu ajutorul Internetului. Chiar mai mult, celebritati, precum Kim Kardashian, ofera fotografii intime din viata lor pe Internet, astfel ca aleg sa nu le mai vanda la un editorial.

Lumea online are o multime de efecte negative asupra oamenilor, dar se pare ca si marile branduri au de suferit. In timp ce logo-ul iepurasului Playboy este cel mai cunoscut logo din lume, compania nu prea mai are nicio valoare in prezent, din moment ce abonamentele si profiturile au scazut drastic. In luna august a anului trecut, Playboy a scos fotografiile nude din aparitiile din lumea online, iar spre surprinderea directorilor companiei, website-ul Playboy a devenit si mai popular. Potrivit New York Times, varsta medie a cititorilor a scazut de la 47 de ani la 30, iar traficul pe web a sarit la aproape  milioane de utilizatori pe luna, de la un numar de numai patru milioane.

Revista Playboy a recunoscut un succes fara precedent si asta nu numai datorita modelelor care au pozat nud, dar si pentru ca a publicat articole din sfera politica internationala sau pentru interviurile realizate cu personalitati mari ale lumii. Ca o mica gluma asupra situatiei din prezent, Scott Flanders- director executiv- sustine ca, de acum incolo, cititorii vor cumpara revista Playboy doar pentru articolele sale.

Vanzari Playboy

In cursul lunii trecute, Hugh Hefner, fondatorul celebrei reviste pentru adulti, care in prezent are varsta de 89 de ani, a acceptat incetarea publicarii de fotografii nud. De asemenea, potrivit presei americane, revista va continua sa publice fotografii provocatoare cu femei, insa, acestea nu vor mai fi complet dezbracate, ca si pana acum.

Fondata de catre Hugh Hefner in anul 1953, revista de devenit extrem de populara in randul barbatilor, dar pentru ca numarul de reviste vandute a scazut extrem de mult- de la 5.6 milioane in 1975, la mai putin de 800.000 in prezent, conducatorii companiei au decis sa renunte la publicarea de articole cu modele nud.


Lasă un răspuns