Pasii pentru impacarea cu iubita

Se intampla de foarte multe ori sa existe diferite discutii intre partenerii de cuplu cu referire la diferite lucruri. De foarte multe ori oamenii cred ca un cuplu nu ar trebui s ase certe niciodata daca partenerii se iubesc. Este normal sa existe certuri si dispute deoarece sunteti perosane diferite si ganditi in moduri diferite.

Dintr-un anumit punct de vedere, certurile sunt binevenite intr-un cuplu. Chiar daca adesea treci cu vederea anumite gesturi sau obiceiuri enervante de-ale partenerei tale, intr-o cearta serioasa ajungi, de obicei, sa-i reprosezi toate acele lucruri direct si sincer. Pe termen lung, asta actioneaza ca terapie, insa cel mai dificil moment este cel de dupa, cand atmosfera e incordata. Ultimele tale cuvinte au fost “sa nu te mai vad” sau “nu mai am ce discuta cu tine”, la care ea a replicat prompt cu o privire urata si o usa trantita. Iti pare rau acum, dar ce sa faci? Ai un orgoliu care nu te lasa sa cedezi usor, insa ti-e teama ca ea ar putea lua lucrurile prea in serios.

Primul pas spre impacare consta in recunoasterea vinei. Multe persoane au tendinta de a evita sa isi ceara iertare pentru a nu-si rani orgoliul. EI bine, in acestr caz este foarte important sa va asumati vina si sa fiti contienti atunci cand va apartine. Scuzele vor fi primul si cel mai important pas spre impacare.

Nu incerca sa intorci lucrurile in favoarea ta deoarece se va isca un mare conflict care va fi mai greu de aplanat. De asemenea, trebuie sa te inveti sa fii util. Femeile nu sunt foarte greu de impresionat si vei reusi sa o faci desutl de repede. Trebuie sa ii faci unserviciu care sa para a fi dezinteresat desi tu ai un interes. Astfel, vei reusi sa te apropii din nou de inima parteneri si va fi surprinsa sa vada ca iti pasa de tine.


Lasă un răspuns