sandale

Pantofi pentru orice mofturos

sandaleDaca aveti o pereche de picioare, atunci cu siguranta aveti nevoie de cel putin o pereche de pantofi. De la barbati la femei, de la femei la copii si sugari, exista cate o pereche de pantofi pentru fiecare. Pantofii sunt pentru toata lumea. Fie ca vorbim de o pereche de pantofi preferati fie ca vorbim despre o colectie intreaga de pantofi acestia se rezuma la a-si face remarcata functia si anume de a acoperi piciorele in maniera in care sa nu umblam desculti pe strada.

Pantofi pentru femei

Este un fapt dovedit ca o femeie nu poate avea doar o pereche de pantofi, in maniera in care poate adauga oricand efectul de „waw” unei alte perechi de pantofi, care fac din tinuta ei una cat se poate de unica. Fie ca o femeie opteaza pentru tocuri inalte sau pentru platforme si talpa de pluta, ea isi poate face o aparitie inedita la orice eveniment monden chiar purtand si o pereche luminoasa de pantofi neon, care par sa evidentieze stilul unic si personal.

Cei mai multi dintre noi se simt confortabili intr-o pereche de pantofi sau de sandale sau saboti, in masura in care este aleasa cu grija si respectand functiile si necesitatile sale, de la marime, culoare design sau material, incat pe Julian Shoes se pot gasi pantofi  pentru orice mofturos, pentru orice stil si pentru orice ocazie.

Pantofi pentru barbati

Acum ca am vorbit despre femei, este indicat sa vorbim despre barbati si sa spunem ca si acestia iubesc pantofii, in masura in care pana si un cowboy arata bine incaltat cu o pereche de cizme tipice, care sa ii confere incredere in activitatile de rodeo. Unii oameni, spre deosebire, prefera stilul mai relaxat si opteaza pentru tenisi, pentru mocassini sau pentru converse si sandale. Altii pot merge pe un look cat mai vulgar sau cat mai elegant. Pentur un mediu de lucru la birou este indicat o pereche de pantofi eleganta si confortabila, iar pentru un mediu de lucru industrial este indicat o pereche de cizme de lucru. Toate se regasesc si la Julian Shoes.

Copiii cu siguranta nu vor merge desculti in parc, pentru ca si acestia au anumite nevoi, in masura in care se pot alege adidasi, cizme, sandalute sau papucei de tip flip-flaps. Cei mai multi papuci pentru copii tin cont de caracteristicile ce tin de durabilitate, rezistenta, intemperii precum si de rezistenta la activitatile de joaca ale acestora.


Lasă un răspuns