Obtine frumusetea naturala fara machiaj

Daca vom intreba femeile cu siguranta vom fi surprinsi atunci cand vom vedea ca orice femeie are in geanta macar 2 produse de cosmetica: o mascara si un ruj.  De foarte multe ori intalnim femei care isi aplica tot felul de produse cosmetice pe fata, intr-o proportie foarte mare in ciuda faptului ca acesta strica destul de mult aspectul fizic al unei persoane.

Un machiaj natural este foarte discret si poate fi purtat in multe situatii.

Dupa cum ii spune si denumirea, machiajul natural iti pune in evidenta trasaturile fetei, fara sa-ti incarce tenul cu fond de ten si fard de pleoape. Pentru a masca micile imperfectiuni de pe fata, foloseste un concealer de calitate, pentru zona ochilor, si un fond de ten intr-o nuanta apropiata de cea reala. Nu este indicat sa folosesti un strat gros de fond de ten, intrucat vei da impresia de artificial.

Pentru a-ti accentua privirea, este indicat sa folosesti mascara maro, daca ai tenul deschis la culoare, sau mascara neagra daca ai tenul masliniu. Atunci cand aplici mascara, incearca sa nu incarci prea mult genele. Un singur strat este suficient pentru a-ti infrumuseta privirea.

Daca, totusi, iti este foarte greu sa renunti la creionul dermatograf, poti opta pentru un creion maro. Acesta se splica printre gene si nu imediat deasupra lor.

Pentru a fixa machiajul fetei, este recomandat sa folosesti o pudra matifianta in zona T (frunte, nas si barbie), care absoarbe eventualul exces de sebum. Makeup artistii sustin ca nu este indicat sa aplici pudra pe toata fata. Un look natural presupune si putin luciu in obraji.

Pe langa micile trucuri care va vor face sa fiti mai frumoasa nu trebuie sa uitati si de faptul ca pentru a obtine acest lucru aveti nevoie d eun sitl de viata sanatos. Este foarte important sa aveti grija la felul in care aratati si mai ales la stilul de viata.


Lasă un răspuns