alarme

Obiceiuri ale unor iubitori de somn

Lipsesc de la aniversari si de la petreceri doar ca sa poata dormi mai mult.

alarmeAtunci cand au de ales intre a petrece si a dormi, cei mai multi prefera sa traga un pui de somn, fara a simti nevoia de a se distra sau de a vedea un film impreuna cu prietenii. Chiar si in cazul in care participa la un eveniment de genul, acestia se asigura ca vor putea macar sa inchida ochii pentru o scurta perioada de timp.

Se simt ca si cand isi doresc sa ucida ceasul.

Considera ca alarma de la ceas este un mod ciudat de a se trezi in maniera in care viseaza sau dorm profund si au tendinta de a zdrobi ceasul in mii de bucati pentru a nu fi deranjati in timpul somnului de frumusete. Uneori isi doresc ca ceasul sa fie o persoana pentru a o putea ucide mai usor.

Somnul este cel mai bun hobby.

Atunci cand ajung sa spuna prietenilor ca somnul este hobby-ul lor preferat se intampla sa il realizeze chiar si o zi intreaga. Daca ar fi sa faca o alegere intre a viziona un film si somn, cu siguranta ar opta pentru ultima varianta. Patul inseamna pentru ei cel mai bun prieten, cel care ii face pe multi sa fie gelosi, chiar si pe unele animale care par sa nu doarma mai mult decat ei.

Sunt siguri ca isi pun cel putin 5 alarme inainte de a se trezi.

Acesti oameni au obiceiul de a-si seta cel putin 5 alarme pentru dimineata urmatoare, pentru ca au butonul de amanare care ii fac sa se trezeasca treptat. Cu toate acestea, setarea unui interval de 5-10 minute de amandare este un lucru care ii ajuta sa se incalzeasca pentru trezirea de dimineata. Din acest motiv pasionatii de somn cred ca butonul de amanare al alarmei a fost inventat doar pentru ei si au construit o relatie de iubire si ura perfecta.


Lasă un răspuns