chat

O conversatie online cu partenerul de viata

chatO conversatie trebuie sa fie plina de sentimente, de ganduri si de momente unice, incat un salut pasional si o vorba de alint vor aduce mai mult farmec in relatie. Cheia unei conversatii este sa fiti cat de natural se poate cu partenerul pentru ca acesta sa se simta lejer si sa nu fie intimidat. Intrebarile de genul „Ce faci?” sau „Ce ai facut astazi?” par intotdeauna sa sparga gheata si sa deschida orice conversatie cu o poveste interesanta. Continuati cu a spune ceva nou, ceva ce s-a intamplat la munca, in timpul calatoriei cu autobuzul sau o stire pe care ati auzit-o recent la televizor. Din nou, povestea trebuie sa nu fie plictisitoare si sa atraga atentia partenerului, apoi continuati cu ceea ce va intereseaza de fapt pe voi doi.

Luati aminte ca in timpul unei conversatii online nu veti avea timpul pentru a va certa partenerul si odata ce ati ajuns sa va cunoasteti mai bine, veti gasi o modalitate de a flirta cu incredere. Acest lucru va arata ca ii apreciati valoarea, ca va ganditi la sentimentele sale si ca luati viata in serios. Unele exemple menite sa starneasca controverse sunt si urmatoarele:

Daca el este obsedat de un anume hobby, de o activitate il puteti tachina intrebandu-l cat timp a petrecut cu „prietena” azi. Daca ii plac sporturile in echipa si sunteti adversatul echipei, il puteti tachina despre modul in care echipa sa preferata va pierde meciul in aceas zi, dar intr-un mod in care sa nu il enervati. Cu toate acestea exista o diferenta intre a tachina pe cineva de amuzament si a insulta, lucru care prin intermediul internetului poate fi inteles gresit. De asemenea si voi puteti fi tachinate, pentru ca si barbatii au capacitatea de a tachina femeile prin evidentierea slabiciunilor lor.


Lasă un răspuns