stailer

Număr nelimitat de programări la salon, oricând, cu Stailer

Poți oricând să beneficiezi de serviciile din sfera hair & beauty. Nu trebuie să stai după programul stilistului tău de o viață care îți oferă același look de câțiva ani de când mergi la el. Nu ai aflat încă? Stailer este platforma care facilitează programarea la salon, care este realizată online. Începe să descoperi stiliști noi, specializați pe tehnici nou apărute și care urmează cursuri regulat, care îți pot oferi serviciile pe care le așteptai de atâta timp.

Poți realiza acum programări în câteva minute, la fiecare serviciu de care vrei să beneficiezi. Poți merge în fiecare zi la salon dacă vrei și dacă timpul îți permite. Nu te oprește nimeni, ba chiar poți obține și aceste programări foarte ușor.

Cum să te programezi la salon oricând vrei?

Dacă la ora 2 noaptea te decizi că mâine vrei să îți tunzi părul, stabilește o programare la salon cu ajutorul Stailer chiar atunci. Poți accesa platforma oricând dorești și selectezi din listă serviciul de coafor dorit, alături de oră, dată și alte informații relevante.

Vei fi surprins de câte rezultate vor apărea, cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită pentru tine. Toate locurile disponibile în intervalul orar selectat și în ziua respectivă îți sunt afișate, de la aproape toate saloanele din oraș. Alegi în funcție de poza stilistului, poze de înainte și după ale lucrărilor altor clienți, lista de prețuri, salon și alte detalii de acest gen. Poți să vezi mai multe detalii aici cu privire la acest aspect.

Utilizare gratuită pentru oricine

Unul dintre cele mai importante aspecte, care constituie o grijă majoră pentru majoritatea, sunt costurile utilizării platformei. Află că Stailer este gratuit pentru toată lumea și disponibil 24/7. Este o inovație și o bucurie pentru iubitorii de frumos, cărora le place să frecventeze saloanele de hair & beauty și care nu vor să își mai bată capul cu privire la programările la salon.

Este accesibil pentru toată lumea, chiar dacă activează doar în cinci orașe mari ale țării. Locuitorii și vizitatorii din Cluj, Timișoara, Oradea, Iași și București pot oricând să meargă la unul dintre saloanele din aceste orașe. Totuși nu este panică, deoarece se va extinde, pentru că este din ce în ce mai accesată și iubită de utilizatori.

De ce să ai cont pe Stailer și cum te poate ajuta?

Este totul perfect dacă vrei doar să faci o programare, să vezi cum funcționează platforma înainte, fără să ai un cont creat. O poți utiliza atât cu cont, cât și fără, pentru că nu ai nici o restricție. Încercarea este binevenită oricând înainte să te arunci cu capul înainte.

Totuși, dacă te bucuri o dată de serviciile Stailer nu vei mai apela vreodată la vechile tehnici și încet încet te vei alătura și tu comunității cu ajutorul unui cont creat. Vei descoperi atunci că ai parte de și mai multe avantaje, fără costuri. Poți seta remindere ale programărilor pentru că nu vrei să ratezi vreuna, cu siguranță. Poți vedea lista cu saloanele la care ai fost, când a fost ultima vizită și multe alte detalii de acest gen. Toate stocate în același loc, disponibile pentru tine.

Mai multe poți afla atunci când utilizezi și te bucuri și tu de această nouă metodă de a te programa la salon. Cu ajutorul Stailer totul este posibil atunci când vrei să faci schimbări cu privire la aspectul fizic la un salon.

Contact:

support@stailer.ro.


Lasă un răspuns