stailer

Nu da vine pe mercur retrograd că ai o săptămână proastă, mai bine fă-ți o programare cu Stailer

Nici bine nu început săptămâna că deja lumea se gândește la weekend. Deja toată lumea este obosită, fără chef de viață, se plânge de dureri de spate, de stări și energii negative și așa mai departe.

Probabil că e de vină mercur retrograd, ar spune unii, însă eu nu prea cred în mercur retrograd, ci în lucrul manual. Adică, ce își face omul cu mâna lui se numește lucru manual. Dacă ai o zi proastă, fă ceva în acest sens. Dacă te doare capul sau spatele, bea multă apă și ia o pastilă, dacă te simți obosit, adoarme mai devreme seara, dacă ai o dispoziție proastă, ascultă o muzică bună, dacă nimic din toate astea nu funcționează, atunci fă-ți o programare la un salon cu Stailer.

Când te simți epuizat, caută soluții

Starea proastă și de oboseală va continua dacă noi nu facem ceva în acest sens. De noi depinde cum încheiem sau începem ziua, nu mercur retrograd. Mai bine, lasă scuzele, caută niște saloane de cosmetica pentru femei in Iasi, de preferat cu platforma Stailer, programează-te rapid și du-te să te relaxezi.

Dacă te-ai vopsit de curând asta nu înseamnă că nu mai trebuie să treci pe la un salon. De când n-ai mai mers la un masaj de relaxare? Te poate ajuta foarte mult în a-ți schimba starea, mai ales dacă ai parte de un profesionist cu experiență. În plus, vei scăpa de mușchii încordați, de durerile de cap și de spate. Crede-mă săptămâna va trece altfel.

Am spus mai sus că ar fi de preferat să te programezi cu Stailer. Fiind o platformă online, care îți pune la dispoziție foarte multe beneficii din industria de hair and beauty, te și ajută să te programezi foarte rapid la orice salon din zona ta. Poți să   vezi si aici alte detalii despre Stailer. Deci, acum chiar nu mai ai nicio scuză că ai o săptămână proastă. Trebuie doar să te hotărăști să nu te mai plângi, ci să găsești soluții.

Atât timp cât vei avea parte de un serviciu de calitate, oferit de un profesionist, vei avea o stare de bine, iar săptămâna va începe să decurgă mult mai bine.

Stailer m-a scos din starea proastă și m-a făcut să radiez

Spun aceste lucruri din propria experiență. Am avut și eu zile mai puțin productive, dar nu o săptămână întreagă și asta pentru că am găsit soluții să elimin această tensiune și stare.

Am ales să mă programez cu Stailer, am avut norocul să găsesc un loc liber chiar în aceeași zi. Acest lucru m-a bucurat enorm, având în vedere că puține sunt șansele să te programezi în aceeași zi la un salon prin metoda clasică în care suni.

Mi-am făcut rapid un tratament facial, am primit și niște sfaturi de întreținere a tenului, am primit și o reducere, iar când am ieșit de pe ușa salonului, m-am întâlnit cu un coleg de muncă, iar prima întrebare a lui a fost că ce am făcut că radiez atât de tare și par foarte schimbată. Din start mi-am schimbat starea și m-am simțit mult mai bine. Și asta pentru că știți cum e, de obicei bărbații nu prea sunt atenți la detalii ori schimbarea mea a fost destul de fizibilă chiar dacă nu eram machiată.

Deci, dacă simți că mercur retrograd îți dă târcoale în această săptămână și crezi că el e de vină, “pulverizează cu spray Stailer” pe lângă tine și ieși rapid din casă, fugi la un salon.

Date de contact: support@stailer.ro


Lasă un răspuns