Blog7

Noul meu blog preferat: shoppingfan.eu

Este greu sa intretii un blog: trebuie sa postezi pe el cat de cat des, sa gasesti o tema anume, sa te mentii in acea tema, sa ai un mod de scriere atractiv, care sa placa, facandu-ti astfel cititori fideli, care sa se mai intoarca pe blogul tau. Adauga toate astea la presiunile vietii de zi cu zi. Nu e usor.

Dintre toate, cel mai greu mi se pare sa reusesti sa-ti atragi cititorii inapoi; sa ai un acel ceva care sa-i faca pe oameni sa memoreze adresa ta de blog si sa o mai verifice dupa. Cautand astfel de bloguri, care sa ma faca sa ma intorc, am dat peste foarte mult neatractive, care ma faceau sa ma gandesc daca acei oameni au cititori – si daca au, oare oamenii ii citesc ca sa rada?

Insa, am dat si de un blog care s-a evidentiat in bine: shoppingfan.eun. Prima data am fost reticient, crezand ca este doar un blog pe care sunt prezentate ultimele tipuri de fuste si pantofi, lucru care nu pot spune ca ma pasioneaza foarte mult.

Intr-adevar, sunt articole pe tema cumparaturilor si a hainelor, insa nu in sensul plictisitor pe care il gasesti in revistele de moda. Un articol vorbea despre problema oamenilor care sunt dependenti de cumparaturi, in timp ce un altul vorbea despre tipurile de shopping – nici nu stiam ca exista mai mult de unul.

Blogul, din fericire, analizeaza mai multe teme: microcontrolere, roboti autonomi, de ce sunt recomandate cerealele la micul dejun, legatura dintre televizor si lectura, de ce e bine sa consumi fructe si legume mai multe pe perioada vietii sau despre cum radiatiile wi fi ucid copacii (asta a fost chiar interesant), toate acestea pliindu-se bine pe categoriile dominante: gadget, viata, tehnologie, ingrijire, calculatoare si laptopuri etc.

Deci, daca vreti un nou blog, vi-l recomand cu placere!