Nemultumiri nemotivate ale oamenilor

In ziua de astazi intalnim oriunde mergem o multime de oameni nemultumiti. Ei nu sunt multumiti de lucrurile care se intampla din cauza gandirii negativiste. In mintea unei persoane trec in mod zilnic si in fiecare moment anumite lucruri. Oamenii se gandesc la tot felul de lucruri incepand de la nevoie personale si pana la lucruri din trecut. Intamplarile care trec prin gandurile oamenilor pot fi din trecut, din prezent sau din viitor. Unele lucruri pot fi considerate lipsite total de importanta insa ele pot transforma o viata fericita intr-un de-a dreptul mizerabila.

Iata cateva lucruri pe care oamenii si le spun in fiecare zi si nu realizeaza ca acestea contribuie la pesimismul si descurajarea lor:

  • Foarte multi dintre oameni se gandesc ca nu au suficiente lucruri. De exemplu, cei mai multi ditnre ei se gandesc ca nu au sufucient de multi bani, ca nu au resurse sau diferite lucruri de acest gen. Mai in ales in ultima vreme, de cand este criza economica, oamenii au inceput  sa se gandeasca foarte mult la bani si chiar sa se streseze in lipsa acestora. In loc de  acest pesimism care poate face foarte mult rau, ar fi mult mai indicat sa va repetati constant ca aveti sanse sa obtineti tot ce va doriti. De exemplu, in loc sa va plangeti ca nu aveti bani, cel mai bine ar fi sa va repetati in mod constant ca sunteti deschis la oportunitati din abundenta. Astfel, mintea percepe altceva decat se intmapla in realitate de fapt.
  • Apoi, sufletul pereche este o alta problema a oamenilor din ziua de astazi. Oamenii sunt mai mereu nemultumiti de faptul ca nu si-au gasit sufletul pereche. De fapt, acest lucru difera in primul rand in functie de alegerea dvs. Daca va doriti sa fiti fericit, trebuie sa va alegeti persoana potrivita si atunci veti considera ca ati gasit sufletul pereche.

Lasă un răspuns