nunta

Moduri in care sa obtii o nunta unica

Nunta este cel mia important eveniment din viata oricui si oricat am incerca sa ne abatem de la idee, aceasta de cele mai multe ori devine visul nostru transpus in realitate, incat ne vin in minte mii de idei cand vine vorba de planificarea acesteia incat avem cele mai unice idei si planuri de organizare.

Moduri in care sa obtii o nunta unica

  • incepe cu alegerea rochiei. Stim cu totii ca rochia mamei are o valoare sentimentala de neegalat, cu toate ca cele mai multe miresici prefera sa isi achizitioneze propria rochie in propriul stil. Iti sugeram sa modifici rochia mamei tale si sa aplici diverse elemente moderne pentru un plus de glamour.
  • coase un mesaj secret pe partea de dedesubt a rochiei, incat doar voi sa stiti ca este acolo. Mesajul va adauga o nota sentimentala rochiei incat nimeni nu va sti ca este acolo in afara de tine.
  • personalizati-va fotografiile, listele cu melodii sau chiar invitatiile de nunta in semn de unicitate. De exemplu incercati costumul unui pompier intr-o sedinta foto, bareta de militar sau halatul medicului. Puteri alege un aspect din stiinta care ar putea da o nota mai serioasa evenimentului incat va fi mult mai semnificativa pentru tine si pentru cuplu.
  • cand vine vorba de nunti, observatiile sunt cele care conteaza, de aceea optati pentru o rochie cu spatele gol sau in tente florale, Daca partea posterioara a rochiei este impodobita cu diverse elemente, nu e modalitate mai buna de a soca invitatii si oaspetii prin sensualitatea rochiei cu spatele gol.
  • fotografie in fotografie este un alt element care nu trebuie sa lipseasca. Nici un album de nunta nu va fi complet fara un set de fotografii mirifice, cu o stralucire magica si amintiri de neuitat in fundalul acestora.
  • daca aveti nelamuriri, pantofii spun totul. Mizati pe acei pantofi cu incarcatura emotionala, incat toate privirile sa fie atintite spre ei.


Lasă un răspuns