Machiaj pentru ochi caprui

Cele mai multe femei au culoarea ochilor caprui. Acest lucru nu inseamna ca cele mai multe femei se aseamana pentru ca culoarea ochilor transmite foarte multe lucruri. Ochii caprui sunt de regula purtati de catre femeile calde si atragatoare.

Fiecare femeie este unica prin felul ei de a fi iar ochii sunt cu siguranta cel mai mare atu al dunei femei. Fiecare femeie are particularitatile ei si lucrurile ei care o pun in valoarea. Machiajul este unul dintre lucrurile care poate face minuni.

Este foarte important sa aplucam machiajul corespunzator in functie de culoarea ochilor si de forma lor. Iata cum trebuie sa te machiezi daca iti doresti sa ai niste ochi irezistibili.

Tonurile calde sunt ideale pentru ochii de culoare inchisa. Ai de ales dintr-o paleta larga de brun, ciocolatiu si cafeniu.

Seara, orice culoare metalizata e potrivita pentru tin: auriul, bronzul, aramiul si argintiul arata minunat in combinatie cu farduri mate. Femeile mai indraznete  pot cocheta cu nuante de verde si oranj.

Un machiaj festiv, cu accente glamour va fi realizat usor cu nuante de auriu, evidentiate de brun inchis. Pentru un look de ‘femme fatale’, incearca smoky-eyes este perfect pentru ochii caprui deschis.

Verdele evidentiaza frumos marourile, insa nu nuantele pale, pentru ca vor face ca partea alba a ochiului sa para galbuie.

Machiajul pentru brunete este special destinat persoanelor care au parul inchis la culoare si care vor sa opteze pentru acele nuante care le va scoate in evidenta privirea.

Trebuie sa faci astfel incat sa iti evidentiezi culoare ochilor si sa iti pui in valoare atuurile. Asa cum putem sa ne infrumusetam printr-un machiaj, putem foarte usor sa ne stricam radical look-ul daca nu stim cum trebuie sa il folosim. Asadar, nu folosi culorile care nu te avantajeaza si foloseste-le pe cele care te pun in valoare.

 


Lasă un răspuns