dragoste adevarata

Lucruri pentru care merita sa astepti

Viata este o continua asteptare a ceva sau a cuiva. Daca nu este vorba despre un lucru material, atunci este vorba despre un lucru spiritual. Fie ca asteptam salariul, fie ca asteptam o nota la un examen, fie ca asteptam sa mergem in concediu sau ca asteptam nunta unui prieten, ne aflam intr-o continua asteptare a vietii.

Poate ca asa suntem construiti si ne gandim cum sa ne facem din viata un mod mai frumos de a vedea lucrurile, incat ajungem sa ne punem mari sperante in ceva pentru care merita sa renuntam la alte lucuri. Speram la o viata de lux, la o iubire adevarata, la o casa cu doua etaje sau la o familie perfecta.

Putem astepta o iubire adevarata, putem astepta succesul sau putem astepta jobul bine platit. Daca este sa vorbim despre succes, atunci trebuie sa stim ca fiecare este responsabil de propria viata, este responsabil pentru fiecare actiune pe care o realizeaza si este responsabil pentru a-si strabate singur drumul spre succes. Chiar si atunci cand infruntam multe esecuri si infrangeri si varsam multe lacrimi nu trebuie sa ne descurajam. Trebuie sa ridicam capul din pamant si sa cautam cea mai buna solutie pentru a ne redresa.

Dragostea adevarata poate fi si ea asteptata, poate fi probabil cea pe care o visam noaptea sau o vedem in marile filme romantice. Pana sa ajungem sa intalnim drgostea adevarata ne confruntam cu multe piedici, varsam multe lacrimi si in fond ne alegem cu inca o experienta de viata mai mult sau mai putin placuta. Poate ca pana la o dragoste adevarata avem nevoie sa ne gasim pe sine, avem nevoie sa ne clarificam lista cu dorinte si vise de parcurs sau poate ca incercam sa parcurgem fiecare zi in cel mai bun posibil. Tine de noi ceea ce vrem sa reusim si sa asteptam.


Lasă un răspuns