Indicii care te ajuta sa iti dai seama daca este gelos sau nu!

Barbatii se exteriorizeaza mai greu. Stim acest lucru si suntem constient de el. Un barbat nu va spune niciodata precum o femeie care sunt sentimentele lui. Tocmai din acest motiv trebuie sa fim atente la micile indicii care il dau de gol.

De cele mai multe ori barbatii nu recunosc ca sunt gelosi. Ei prefera sa spuna nu sunt gelosi chiar daca sunt tocmai pentru ca considera ca nu trebuie sa expuna in fata femeii faptul ca sunt gelosi pentru ca acest lucru i-ar putea face slabi in ochii femeii iubite. Iata cate lucruri de care te poti ajuta pentru a-ti da seama daca partenerul tau este gelos sau nu:

  • In primul rand un partener gelos nu recunoaste faptul ca este gelos ba chiar dimpotriva o spune fara sa il intrebi ceva atunci cand observa ca cineva se uita insistent sau filtreaza cu tine.
  • De asemenea, daca prietenii tai sunt baieti iar lui nu ii convine acest lucru este foarte posibil sa inceapa sa iti spuna ca nu prea ii convine relatia ta cu acei prieteni sau sa iti spuna ca pur si simplu nu ii place de amicul acela al tau. Ba mai mult, va avea grija sa iti aminteasca ca relatia voastra a pornit tot dintyr-o simpla prietenie.
  • Daca este gelos, persoana de langa tine va crede ca vorbesti foarte mult la telefon ba chiar te va monitoriza in adevaratul sens al cuvantului. va gasi fel si fel de pretexte pentru a intra in posesia telefonului tau. Va spune ca vrea sa se joace sau sa vada anumite lucruri  in timp ce primul lucru pe care il face cand are telefonul in mana este sa intre direct la mesaje.
  • Facebook-ul va fi din nou un motiv pentru care el va incepe sa suspecteze anumite lucruri. Daca observi ca te intreaba de ce ai atat de multi prieteni pe facebook sau alte lucruri este clar ca iubitul tau moare de gelozie si ii este foarte teama sa nu te piarda.

Lasă un răspuns