iluminare led

Iluminare LED sau fluorescenta

Iluminarea este o noua tehnologie care implica cele mai noi informatii si elemente din domeniul tehnic, al iluminatului si implicit al celor mai bune sisteme de energie electrica. Iluminatul cu LED este o tehnologie de ultima generatie, care ofera numeroase beneficii pentru consumatori, nu numai pentru iluminatul de acasa, fiind si o afacere benefica, spre deosebire de iluminatul fluorescent.

Iluminatul cu LED ofera beneficii care tin de eficienta energetica mai mare decat cea cu fluorescenta, un consum redus de energie, costuri de intretinere mici, durata de viata mai mare, durabilitate si iluminare stralucitoare, spre deosebire de cel conventional cu fluorescenta.

Incet, incet becurile cu LED lumineaza casa, biroul, locul de afaceri, fiind echipamente flexibile, pozitionate in mai multe locatii si incaperi, cu o flexibilitate accesibila, urmata de un pret de achizite mic, comparativ cu alte tehnologii de iluminat.

Lumina fluorescenta contine materiale toxice, precum mercur, care este daunator pentur mediu si pentru corpul uman. Stiati ca, daca o picatura de mercur cade din becul fluorescent acesta ar putea provoca daune respiratorii, astm sau pe termen lung, inflamatii ale sistemului respirator? Pentru lucratorii si intreg personalul care lucreaza in fabrici si in uzine, tuburile fluorescente la locul de munca nu sunt bune? De aceea se opteaza pentru  tuburile cu LED, care sunt mai impresionante, deoarece  sunt usor de instalat, nu necesita balans si sunt scutite de griji. Aceasta ethnologie poate dura si pana la 10 ani, timp de 24 de ore pe zi, necontinand materiale si compusi toxici, precum praful de mercur, cum o fac becurile fluorescente.

Poti gasi leduri ieftine online pe care le poti instala rapid, pe poti plasa direct si indirect in perete si tavan. Contrar credintei populare, ledurile sunt foarte usor de instalat in orice zi, pentru orice categorie de persoane, datorita unui alt element unic denumit „plug and play” care ofera un aspect neted, cu cele mai multe economii la energie, fiind o solutie moderna de neegalat.

Desi iluminatul fluorescent este mai eficient si mai energetic decat cel cu incandescenta, este o pierdere de energie, in comparatie cu iluminarea de tip led. Pentru afacerile care au un domeniu de activitate in care se implica consumul mare de energie electrica, trecerea la leduri ar putea reduce drastic factura de energie, chiar la jumatate, in timp ce se pastreaza stralucirea iluminatului si nu cauzeaza palpaieli ca cea fluorescenta. Chiar si cu cea mai avansata arta, se spune ca trecerea la un iluminat cu led conduce, peste tot in lume, la reducerea emisiilor globale de conusm energetic de iluminat si de gaze cu efect de sera.


Lasă un răspuns