Iata cum te ajuta urzica

De foarte multe ori am tot auzit despre  medicamente cum ca nu sunt deloc sanatoase si ca dimpotriva: daca luam prea multe medicamente ne pot face foarte mult rau sau ne pot dauna foarte mult sanatatii nostre fizice si mentale.

Se pare ca medicamentele nu sunt tocmai cea mai buna alternativa atunci cand avem probleme destul de mici care pot fi tratate prin alte remedii mai naturale. Se recomanda sa folosim lucruri cat mai naturale si sa avem grija sa folosim tot felul de produse sau plante naturale indicate afectiunii pe care o avem.

In acest articol, ar vrea sa vorbesc despre urzica, despre acea planta care „pisca” atunci cand o atingem de piele dar care este sanatate curata si ne ajuta foarte mult daca o mancam primavara, cand este inca mica si nu suficient de maturizata.

Se pare ca urzica este extrem de benefica sanatatii putand fi folosita pentru uz intern dar si pentur uz extern. Urzica poate fi utilizata inclusiv ca tratament pentru prostata. A fost studiata timp indelungat si si-a demonstrat eficienta in tratarea bolii Alzheimer , artritei, astmului, infectiilor vezicii urinare, bronsitei, bursitei, gingivitei, gutei, urticariei, pietrelor la rinichi, laringitei, sclerozei multiple, sindromului premenstrual, hipertrofiei de prostata, sciaticii si tendinitei.

De asemenea, ea poate fi folosita si pentru uz extern deoarece poate fi utilizata pentru infrumusetarea si imbunatatirea aspectului parului. stim ca pana in urma cu o vreme se folosea sampon de urzica iar acesta era foarte benefic si foarte folosit parului si aspectului sau. Aceasta planta inlatura foarte bine aspectul parului si combate matreata fiind recomandat si ca diuretic impotriva cancerului benign de prostata.

Asadar este foarte important sa introduceti aceasta planta in ritualurile voastre zilnice daca va doriti sa scapati de anumite afectiuni in mod natural. Anemia poate si ea sa fie tratata foarte suor cu ajutorul urzicii.


Lasă un răspuns