Iata care sunt lucrurile care te fac sa fii fericit

Traim intr-un secol al vitezei in care oamenii se preocupa de lucrurile materiale si trec pe langa cele marunte fara sa le acorde importanta. In acest secol vedem din ce in ce mai multi oameni nefericiti si nemultumiti de ceea ce ii inconjoara.

Nu stim ce trebuie sa facem pentru a fi fericiti chiar daca ne dorim din tot sufletul acest lucru. Credeam sau nu, exista niste lucruri ciudate, dovedite stiintific care ne fac cu adevarat fericiti. Iata care sunt acestea:

Vizionam drame

Indiferent unde auzim despre o poveste drama sau vizionam un film drama acetsa ne va ajuta s afim fericiti. Si acum probabil ca va veti intreba ce fel de aberatie este asta pentru ca la fiecare film drama foarte reusit, ne intristam cand vedem finalul nefericit. Ei bine, se pare ca acest exercitiu ne va face sa apreciem mai mult lucrurile care ne inconjoara si astfel vom fi mult mai fericiti.

Imbatranirea

Credem sau nu, inaintarea in varsta nu este un motiv de tristete sau de regret. Chiar daca am inaintat in varsta trebuie sa fim fericiti deoarece sentimentul de fericire se accentueaza in momentul in care sunt in varsta. Se pare ca creierul unei persoane mai inaintate in varsta secreta mai multi „neuroni fericiti” decat creierul unei persoane tinere. Asadar, cu cat ianitnam in varsta cu atat vom fi mai fericiti.

Zambet fals

Ati vazut probabil oameni car eisi vindeca tristetea zambind. Ei bine, s-a dovedit si acest lucru stiintific cum ca zambetul ajuta foarte mult pentru o functionare mai buna a mentalitatii. Zambetul ne elibereaza de stres si chiar s-a dovedit ca o persoana care rade atunci cand este trista, chiar daca o face fortat, ii va scade tensiunea, asadar, va fi mai fericita. Nu ezitati sa radeti chiar daca nu simtiti ca trebuie sa faceti acest lucru!


Lasă un răspuns