monitorizare

Gestionare eficienta in timp real

Se spune ca ne aflam intr-o continua dezvoltare a mijloacelor de transporturt este esential sa stim ca fiecare domeniu de activitate isi poate propune un sistem de monitorizare a activitatii,  care sa reduca unele beneficii reiesite din aceste activitati, motiv pentru care fiecare sofer trebuie sa isi gestioneze timpul cat mai eficient.

Fie ca vorbim despre transportul de marfa, de persoane, de valori, de firmele de curierat, de firmele de inchirieri auto sau vrem sa ne adresam celor care doresc sa isi localizeze utilajele de constructii, este bine sa spunem ca implementarea unui sistem de urmarire si monitorizare asigura eficienta in ceea ce priveste calitatea serviciilor si o mai buna functionare a sistemului de transport.

Beneficiile unui sistem de monitrizare

  • se asigura localizarea in timp real a soferilor, si implicit a mijloacelor de transport;
  • se asigura o comunicare eficienta intre dispecerat si personalul angajat;
  • se asigura o mai buna coordonare a directiei de mers;
  • se stabilesc traseele cu o mai mare precizie;
  • se evidentiaza nevoia de combustibil precum si a unor dificultati intampinate in transport;
  • se gestioneaza timpii de conducere si a celor de stationare;
  • se monitorizeaza activitatea soferilor pentru o mai buna desfasurare a serviciilor de transport.

Fie ca vorbim despre un transport aerian, feroviar sau rutier, acest tip de monitorizare trebuie sa asigure o eficienta non-stop a transportului de produse, incat de aceasta depinde dezvoltarea economica a societatii. Cele mai bune rezultate sunt mentionate intr-un raport zilnic, saptamanal si lunar, pentru a observa care sunt cele mai bune strategii aplicate in acest domeniu si care sunt cei care acorda o atentie deosebita acestor servicii de transport.

Se poate spune ca totul porneste de la comunicare incat este bine ca fiecare sofer sa comunice in timp real si util situatia si zona unde se afla, pentru a nu intampina dificultati in deplasare care ar putea sa dauneze, de exemplu, unui transport de produse perisabile.


Lasă un răspuns