Gangsters

Gangsterii de temut din SUA

Charles Luciano

Nascut in anul 1897, Charles Luciano este considerat ca fiind tatal modern al crimei organizate in America. Acesta si-a castigat reputatia de temul inca din anii adolescentei cand a inceput sa faca treburi murdare pentru lordul crimei Giussepe masseria. Mai tarziu acesta si-a creat propria familie care se ocupa de activitati necurate, familia Luciano care mai tarziu s-a numit familia genovese. Tot felul de activitati ilegale au fost realizate de familia sa. Totusi acesta a fost deportat in Sicilia in anul 1946 unde a fost fortat sa isi traiasca restul vietii. Se spune ca a murit in Naples din cauza unui atac de cord la varsta de 64 de ani

George Clarence

George Clarence era cunoscut ca fiind unul din cei mai de temut gangsteri din istoria Statelor Unite. Acesta era supranumit Bugsy atat de politisti cat si de restul omenilor. Porecla si-o avea deoarece era pur si simplu dement. Bugsy era obsedat de crima si de violenta, un adevarat sadic. Era cel mai mare rival al lui Capone. Acesta a capturat bodyguardul persoanle al lui Capone l-a ars cu tigara si l-a castrat dupa care i-a trimis acestuia ramasitele prin posta. Atat era de sadic Bugsy.

Al Capone

Nu numai ca Al Capone este cel mai faimos gangster din Statele Unide dar este si cel mai cunoscut mafioso din intreaga lume. Sub numele sau intre Alphonse Gabriel capone acesta a fost poreclit Snorky deoarece ii sarea calmul destul de repede si avea un comportament sociopatic.

Acesta a inceput activitatile ilegale de la varsta de 14 ani cand a fost luat sub aripa lui John Torrio care i-a fost un adevarat mentor in lumea crimei. Iubea sa fie pe primul loc in lumea mafiei si de aceea toti ce incercau sa ii ia pozitia sfarseau tragic. Acesta a murit in anul 1947 din cauza syphilisului. Totusi se spune ca inainte de moarte acesta a innebunit.


Lasă un răspuns