stailer

Gălățean sau sucevean, cu toții folosesc Stailer

Lume dragă lume, Stailer continuă să se extindă. Pentru cei care încă nu știu, este vorba despre platforma care vă ajută să vă programați la saloanele de hair and beauty. Totul se desfășoară online, confirmarea vine imediat. Mai simplu, mai rapid și mai eficient de atât nici că se poate.

Stailer, prezent în 20 de orașe ale țării

Deja prezent în 20 de orașe ale țării, sucevenii, brăilenii și nu numai pot folosi cu succes platforma în cauză. Din câteva click-uri este afișată lista cu saloane unde te poti pensa in Galati, Iași, București și nu numai. Cu gânduri mari să se extindă, ajunge în curând în mai toate orașele din țară.

Ce a surprins publicul este că Stailer oferă acces gratuit la platforma sa. Indiferent că utilizatorul își face sau nu un cont aici, poate naviga nelimitat și poate reveni aici ori de câte ori își dorește o nouă programare la salon.

Experiența digitalizării de care avem nevoie cu toții

Indiferent că sunteți bărbați sau femei, la un moment dat cu toții au nevoie de serviciile profesionale din saloanele de profil, de hair and beauty. Pot fi evenimente la care sunteți invitați și aveți nevoie de o coafură specială, poate fi vorba de serviciile de cosmetică pe care le încercați lună de lună. Saloanele au specialiști și produse profesionale și nu se compară cu încercările de a ne aranja acasă.

Doar că accesul la aceste servicii era o problemă. Am pățit poate cu toții la un moment dat să eșuăm în încercarea de a găsi un loc liber la saloane. Stiliștii fie erau prea aglomerați, fie nu aveau program la salon când își dorea un client. Tot acest timp de căutare înseamnă energie pierdută. Mergeți la sigur cu ajutorul căutărilor prin intermediul lui Stailer.

Digitalizarea vine așadar să ne demonstreze, încă o dată, faptul că online este mereu mai avantajos, mai rapid, mai eficient. Dacă sunt necesare mai multe detalii vezi aici.

Avantaje pe bandă rulantă și acces gratuit – iată ce ne oferă Stailer

Mai mult decât posibilitatea de a vă programa la un salon, Stailer vine cu avantaje multiple. Așadar, doritorii vor avea parte de gratuitate, acces nelimitat aici, fie că doar caută sau chiar setează programări. Pot reveni oricând, pot efectua câte programări își doresc pentru ei sau cei dragi lor.

De asemenea, există și funcționalități extra, pentru cei care decid să își facă un cont aici. Spre exemplu, pot fi setate remindere pentru fiecare programare efectuată. Puteți astfel să găsiți stilistul favorit, ce părea tot timpul ocupat, să vă programați la un salon nou din oraș, dat fiind că este aproape imposibil de cercetat pe toate din oraș.

Pe scurt spus, Stailer înseamnă rapid, eficient și gratuit. Înseamnă economie de timp și de bani și o cale facilă și comodă pentru un utilizator de a găsi un stilist disponibil. Când vă hotărâți să încercați pagina oficială stailer.ro poate fi accesată sau descărcată aplicația cu același nume.

Contact: support@stailer.ro


Lasă un răspuns