fotolii de masaj

Fotoliile de masaj pentru durerile de spate

Scaunele de masaj pentru durerile de spate sunt mereu la moda si nu isi vor pierde din utilizare, ceea ce inseamna ca acele persoane care se confrunta cu dureri de spate au acum un nou aliat: fotoliile de masaj. Pentru a evita vizitele la un terapeut, o persoane poate sa isi cumpere un fotoliu de masaj pe care il poate instala in propria casa si poate obtine acel confort de care are nevoie la finalul fiecarei zile.

Scaune de masaj cu aer

O alegere in fotoliile cu masaj o reprezinta si acele scaune sau fotolii de masaj cu aer, care sunt utilizate in scopuri zilnice, de a inlatura durerea, de a relaxa muschii si de a elimina tensiunea din corp. Astfel de fotolii de masaj pot fi instalate la birou sau in camera de zi, pentru ca prezinta avantajul de a fi ascuns atunci cand nu este necesara utilizarea sa.

Un astfel de scaun de masaj gazduieste 19 airbag-uri care lucreaza in scop terapeutic pentru a oferi un confort sporit. Un incazitor de aer si o rola pentru picioare si spate lucreaza exact in acele zone in care se resimte durerea de spate si amortirea mushcilor. Acest tip de fotolii de masaj sunt cele mai vandute pentru ca abordeaza problema durerii de spate in detalii si o trateaza cu eficienta. Aceste dispozitive sunt cu siguranta o solutie convenabila pentru a obtine un masaj la domiciliu, pentru a calma durerea copului si pentru a inlatura oboseala.

Funizorul de echipamente de relaxare, masatto.ro ofera spre vanzare diverse modele de fotoliu masaj care ofera relaxare pentru intreaga familie. Fotoliile de masaj Zero Gravity sunt puternice, dar compacte. De altfel, prezinta un design modern, utilizand role sau perne de aer, in functie de aria afectata a corpului.

Fotolii de masaj de la Masatto.ro

Gama de fotolii de masaj de la masatto.ro este cea care identifica nevoile corpului uman, oferind destindere. Fiecare aparat de masaj este prevazut cu o functie speciala: cea de a scana automat corpul uman. Aceasta tehnologie permite echipamentului sa isi ajusteze pozitia, pentru a oferi un masaj personalizat, in functie de inaltimea si greutatea corpului uman. Masajul in profunzime asigura o mai buna circulatie a sangelui si de altfel, asigura o relaxare mai profunda.

Un masaj inainte de ora de culcare este extrem de benefic, pentru ca elibereaza tensiunea din partea inferioara a corpului, insa se axeaza si pe redarea calmului. O zi obositoare de munca se incheie cu un masaj unic, un masaj directionat prin telecomanda si prin functii specifice ale fotoliilor de masaj.

 

 

 


Lasă un răspuns