flyere

Flyerele publicitare

flyereFlyerele publicitare sunt o modalitate eficienta pentru promovarea produselor sau serviciilor pe care le pui la dispozitia unui public tinta. Aceste forme de promovare sunt simplu de creat si pot fi printate cu un buget mai mic comparativ cu celelalte tipuri de publicitate.

Procesul crearii de fluturasi publicitari

Mai mult de atat, pentru simplul fapt ca sunt mai ieftine de creat, poti sa tintesti catre grupuri mai extinse pentru vanzarea produselor tale. A sti cum sa folosesti aceste flyere publicitare in avantajul tau este o adevarata arta, proces care incepe cu schitarea cat mai atractiva a acestora si apoi raspandirea lor in zonele de acoperire dorite.

Poate ca ai observat pana in ziua de azi tot felul de sabloane de fluturasi publicitari, facand reclama la variate produse si servicii, dar si evenimente din locurile in care ai fost. Folosindu-le pe acestea ca exemple, ai putea sa vii tu insuti cu diferite idei deosebite. Crearea acestor flyere este ca si cum ai mixa mai multe ingrediente pentru pregatirea unei retete culinare.

Continutul flyerelor publicitare

Procesul crearii de asemenea flyere incepe cu decizia legata de informatiile pe care le vei pune in ele. Acest lucru impune stabilirea a ceea ce doresti sa promovezi, care iti este publicul tinta, cand va incepe oferta pe care o evidentiezi in fluturasi, locatia evenimentului in cauza, dar si scopul pentru care faci toate aceste lucruri. Produsul sau serviciul pe care il vinzi este cel mai important factor dintre toti.

Include in sablonul flyer-ului numele produsului cu o mica decsriere si beneficiile la utilizare spre deosebire de ceea ce ofera competitia. Nu include si pretul, decat daca este absolut necesar. Daca vei oferi si discounturi sau produse gratis, aminteste-ti sa incluzi si aceste lucruri pe fluturasul in cauza. Te poti juca cu fonturile, cu dimensiunile textului si cu imaginile si culorile de fundal.

Pune de asemenea la vedere si informatiile de contact, o adresa unde poti fi gasit, adresa de email daca este necesar si numarul de telefon de contact. Asigura-te ca toate aceste informatii sunt corecte si reale, pentru ca nu vei dori in nici un caz ca oamenii sa creada ca intreaga afacere este o inselatorie.

Prezentarea fluturasilor de promovare

Aceste flyere publicitare trebuie sa fie captivante si atragatoare din punct de vedere vizual tocmai pentru a atrage c atentia dorita si necesara din partea consumatorilor. In loc de a crea un flyer in alb-negru, mai bine l-ai construi pe un sablon color. Un lucru ce trebuie tinut minte este ca, in mod normal, si costurile printarii acestor flyere color va fi putin mai mare decat in cazul tiparirii unor flyere in alb-negru.

Poti alege de asemenea din mai multe game de hartie: stralucitoare, mata sau hartie obisnuita. Daca atentia ta se indreapta catre grupuri tinta mici, atunci iti permiti sa investesti intr-un gen de hartie calitativa. Daca este vorba despre niste grupuri tinta mai mari, atunci pastreaza totul in termeni simpli, pentru ca te va costa prea mult pe urma. Inca un lucru pe care trebuie sa il tii minte este legat de folosirea fonturilor. Nu exagera si nu folosi fonturi prea greoaie, mari sau sofisticate.


Lasă un răspuns