Fenomenul adolscentelor cu copii

Stiu ca in urma cu ceva vreme nu era deloc o problema sa ai un copil inainte de 20 de ani. Nu era aceasta absolut nici o probelma pentru  ca femeile se casatoreau mai repede, aveau o siguranta mai mare, li se asigura o locuinta si un  oarecare venit. In ziua de astazi nici nu se poate pune in discutie o casa sau o locuinta pentru ca tinerii fug de responsabilitatea de casatorie tocmai din cauza ca le este teama ca nu se pot descurca sau ca nu vor putea face tuturor lucrurilor care se intampla zilnic.

Sigur ca a avea o familie si a o intretine este un lucru foarte dificil in ziua de astazi. Din acest motiv a fi adolescenta si a avea copii este o reala problema in ziua de astazi. Sigur ca exista cupluri care isi propun sa aiba copii chiar daca sunt tineri si au conditii materiale incat sa ii asigure copilului ceea ce are nevoie.

Eu nu as avea nimic impotriva acestui fenomen, nu vreau sa fiu inteleasa gresit insa in ziua de astazi este foarte foarte greu sa cresti un copil.
Se pare ca si studiile demonstreaza ca femeile care devin mame si trebuie sa se responsabilizeze mult prea devreme tanjesc destul de mult dupa tinerete. Sigur ca se intampla asa. Ele trebuie s ase maturizeze mult prea devreme si simt nevoia de a-si trai tineretea cand deja a aparut copilul. Sigur ca acest lucru nu poate fi facut de catre o mama responsabila decat daca actiunile pe care le face sunt catusi de cat responsabile.

Este foarte important ca fiecare adolescenta si fiecare femeie sa inteleaga ca fiecare lucru trebuie sa fie facut la momentul sau potrivit pentru a nu avea regrete niciodata. In plus, toata viata putem s afacem acelasi lucru insa tineretea nu poate fi traita oricand.


Lasă un răspuns