Facebook-ul prezice durata de relatie pe care o ai

Stim ca in ziua de astazi mai toata lumea este activa pe facebook. Indiferent de varsta, sex sau rasa, mai toata lumea are o pagina de facebook pe care este activ. Stim cu totii ca de reugla, facebook-ul poate fi cel care prezice durata relatiei in care te afli asa ca daca ai de gand s aiti inseli partenerul de viata sau sa il parasesti s-ar putea sa afle odata cu accesul pe pagina personala de facebook.

Te intrebi ce ai putea sa faci pentru a induce in eroare sistemul implementat de reprezentantii Faceboook de a diferentia adevaratele relatii de dragoste fata de simplele aventuri? Incearca sa nu iti actualizezi prea des statutul de persoana singura sau intr-o relatie! Altfel ai putea fi interpretat precum o persoana instabila sau neserioasa.

 

Mentinerea starii „intr-o relatie” timp de peste trei luni sugereaza ca aceasta ar putea dura o perioada mai lunga, potrivit unui studiu facut public de reprezentantii retelei de socializare. De asemenea trebuie sa mai stii ca facebook-ul este cel care poate produce foarte multe certuri in cuplu. De regula, aici gasim noi prieteni virtuali care de regula ne atrag prin fotografiile expuse. In momentul in care partenerul intra pa pagina personala de socializare este posibil sa apara diferite certuri si discutii. asadar, este foarte important sa stii cum trebuie sa actionezi, sau mai bine zis sa stii ce anume iti doresti de la relatia in care tocmai te-ai implicat.

Asadar, este foarte important sa aveti o discutie cu partenerul despre facebook deoarece acesta poate crea o gama foarte mare de discutii in contradictoriu intre voi doi. Asadar, mai trebuie sa tii cont si de faptul ca cele mai multe despartiri din ultimul an se inregistreaza pe seama infidelitatii descoperite pe facebook. Nu lasa o retea de socializare sa isi schimbe viata.


Lasă un răspuns