escape room iasi

Evadeaza cu succes dintr-un joc logic

Probabil ca timpul liber nu este suficient pentru nici unul dintre noi, insa, daca am gasi si cele mai placute activitati, atunci acesta ar putea fi fructificat cu cel mai mare interes de fiecare. Pana nu demult consideram jocurile de inteligenta jocuri care starnesc amuzamentul si leaga prietenii indoor cu cei de langa noi, dar, de cand am plecat la facultate in Iasi, si asta nu demult, ci din octombrie, am inteles ca distractia cu prietenii poate avea o multime de modalitati.

Escape Room Iasi ma amuza

Desi se compune din trei camere mari si late, Comando, Inferno si Budoar, niciodata nu te vei plictisi sa te joci si sa cauti cele mai placute indicii, in asa fel incat sa evadezi din capcana jocurilor mintii. De exemplu, joci in camera misterioasa de la Escape Iasi si te preocupi sa faci fel si fel de calcule pentru a deschide seifuri si lacate sau te preocupa partea de army unde comanzi pe un front armat si reusesti sa iti mentii soldatii aproape.

Este distractiv sa vezi cum uiti de tehnologie, de alte planuri sau de alte activitati si sa te dedici unei ore in compania prietenilor, intr-o camera plina cu secrete. Ce este mai important este ca poti sa iti faci singur secretele cu prietenii tai. Nu este un joc deloc greu, dar nici usor. Trebuie sa ai putina viziune, sa te gandesti logic si realistic.

De ce sa mergi la Escape Room in Iasi?

In primul rand este un alt mod de relaxare, este o modalitate prin care iti pui la joc cele mai agere capacitati ale tale si in acelasi timp esti tu, esti autentic in compania prietenilor.

Aceste jocuri in camere inchise iti antreneaza mintea si te supun unor noi provocari, dandu-si sansa sa iti autodepasesti imaginatia si gandirea logica. De altfel, un grup de minim 3, maxim 5 prieteni este numai bine pentru a lega prietenii solide, prietenii in care iti poti regasi relaxarea si nici nu va trebui sa imparti timpul tau pentru o iesire cu fiecare in oras. Fiind impreuna te vei bucura de ei si ei de tine, fiind cu mult mai departe de viata de la birou sau de cea personala.

Consider ca meriti sa te relaxezi, sa uiti de proiectele pentru facultate sau cele de la munca. Acest joc creativ nu are varsta, nu are impiedimente, insa, este un joc care te va chema iar si iar, fiind o modalitate buna sa scapi de tensiune, sa iti cauti aliati si sa dezlegi cele mai inclestate puzzle-uri.

 

 


Lasă un răspuns