Efectele inimaginabile ale otetului

Otetul este un ingredient daca ii putem spune asa cu care asezonam, de regula salatele. Pe langa acest lucru trebuie numai decat sa incepem sa il folosim si cu alte scopuri, mai ales ca are o multime de proprietati si aduce multe beneficii frumusetii.

Toate femeile cheltuie multi bani pentru produse cosmetice insa acestea de cele mai multe ori nu au efectele asteptate. Din acest motiv trebuie sa renuntati la prostul obicei de a achizitiona tot felul de produse nefolositoare si sa mutati sticla de otet din bucatarie in baie, langa trusa de cosmetice. Astfel, veti fi mult mai multumite de rezultat, veti cheltui o suma infima de bani si veti avea un veritabil produs multifunctional pentru infrumusetare. Iata cateva dintre proprietatile de care avem parte atunci cand folosim otet de mere:

In primul rand puteti sa il folositi ca si lotiune tonica pentru fata. Pentru acest motiv aveti nevoie de o solutie formata din apa si din otet pe care o aplciati pe fata. Ea va curata foarte eficient tenul si il va uniformiza.

Matreata poate fi combatuta tot cu ajutorul acestui produs. Aveti nevoie de o solutie formata din apa si otet pe care sa o aplicati pe scalp, masand zona capului.  De asemenea, puteti sa puneti in recipientul cu sampon otet pentru a avea mai multe efecte.

In cazul arsurilor solare otetul este tot benefic. El nu doar ca potoleste usturimea ci si vindeca pielea, regenerand tesuturile si prevenind aparitia basicilor.

El poate fi folosit ca si odorizant pentru picioare. Daca vreti sa scapati de un miros neplacut al picioarelor reusiti sa faceti acest lucru daca va clatiti cu otet. El are proprietati antiseptice si indeparteaza mirosul neplacut cauzat de transpiratia de picioare.


Lasă un răspuns