lectura de weekend

Duminica de weekend

A petrece timpul de duminica intr-un mod in care sa conteze si sa fie valorificat la maxim ceea ce ne dorim poate fi o activitate destul de antrenanta, incat sa ne gandim la cele mai multe posibilitati care pot fi abordate in decursul unei zile de duminica.

Te-ai gandit vreodata sa citesti o carte intr-o zi de duminica? Eu tocmai ce am terminat una duminica. Nu am citit-o toata intr-o zi, ci jumatate, mod in care m-am bucurat si de natura, si de soare si de cele mai placute informatii ale unei povesti complesitoare de dragoste. A citi o carte este intotdeauna un raspuns pentru o persoana care isi doreste sa invete mai mult, sa se contopeasca cu o poveste anume si sa ii urmeze paginile. Aceasta activitate poeta fi destul de plictisitoare pentru unii, dar daca esti genul de persoana careia ii place sa se bucure de timpul liber acasa cu o carte in mana, atunci un roman de non-fictiune poate fi o alegere buna. Poti oricand vizita cea mai apropiata librarie pentru a cumpara sau imprumuta cele mai recente romane din genul preferat. Este un hobby care amesteca distractia, placerea, cunostintele si propria personalitate.

Observa frumusetea naturii

Fie ca optezi pentru copaci, verdeata, flux de culori, sunetul pasarelelor ciripind si implicit culorile naturii pot sa va umple inima de luminozitate si de liniste. Vantul din peisajul padurilor si frumusetea muntilor poate suna intotdeauna mai bine decat zgomotul tastaturii si la mouseului de la calculator, incat atunci cand ai si un loc in natura pentur meditatie este o senzatie de nedescris. Cantecul pasarilor joaca o melodie armonioasa, este mai buna decat un apel telefonic mobil, incat sa te bucuri de natura si de vizionarea razelor solare pentru a produce unele efecte de magie in apa si in jurul tau.


Lasă un răspuns