relatii

Doi baieti si o fata

Fie ca suntem baieti, fie ca sunte fete mereu am fost in aceasta ipostaza, de a alege si de a fi ales, asftfel incat ne-am dorit de multe ori sa stim ce este in capul unei femei atunci cand face o alegere despre un posibil partener de viata. Pentru cele mai multe femei este o alegere destul de usoara, ele merg pe ceea ce le dicteaza ratiunea si nu mai iau in calcul si alte elemente.

Spre deosebire de femeile care iau alegeri pe fuga, mai sunt si femei care analizeaza fiecare situatie in parte, incercand sa ajunga la un echilibru si la un sens al vietii. De exemplu, daca o femeie are peste varsta de 20-23 de ani, ea implicit se gandeste la o familie in viitor, ceea ce o face sa puna in prim plan familia, situatia economica de a-si permite sa intretina o familie, si de altfel se lasa condusa de elemente puternice precum stabilitate, iubire si devotament din partea sotului.

Alte femei se gandesc cum va fi o viata in care banii sa lipseasca, dar sa fie fericite. Poate ca banii nu aduc fericirea dar macar o intretin. Banii sunt un bun mijloc pentru majoritatea relatiilor esuate si ratate.

Pe de alta parte, mai sunt femei care au mai mult timp pentru a face aceasta alegere si de cele mai multe ori fac o analiza din mai multe elemente, ele iau in considerare calitatile bune si rele ale partenerilor dintre care trebuie sa aleaga, iau in considerare ideea de familie, calitatile pozitive, defectele si implicit modul in care trateaza femeia.

Atunci cand un barbat ajunge sa spuna ca femeia ii apartine si ca este propriatetea sa, atunci deja nu mai prezinta credibilitate si implicit nu mai poate fi considerat o buna alegere pentru viitor.

Postura doi baieti si o fata a fost si este inca o solutie din care oricine isi doreste sa iasa invingator si de cele mai multe ori se intampla ca raspunsul sa nu fie potrivit pentur fiecare, in masura in care sa si multumeasca.


Lasă un răspuns