corturi

Distractie maxima intr-o excursie cu cortul

Excursiile cu prietenii si cortul sunt cele mai perfecte timpuri pentru a crea amintiri alaturi de cei dragi, ceea ce face ca natura sa fie un factor care insufleteste distractia. Un drum lung necesita si o prietenie lunga, iar o prietenie lunga automat se transforma intr-un moment plin de aventura.

Cortul este unul din cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand se opteaza pentru o iesire in natura mai mult de o zi. Un timp petrecut in cort, alaturi de prieteni, de familie este un timp nepretuit, iar cortul este cel care adanceste relatiile si le aduce la un alt nivel.

In timp ce alegerea unui cort este decisiva se impune si dimensiunea, materialul din care este alcatuit, dar de altfel si costul sau modalitate sa de a fi transportat cu usurinta. Acest lucru trebuie sa asigure un timp usor de gestionat, dar si o activitate realizata impreuna.

Campingul, ca o activitate de agrement a fost utilizat cu sute de ani in urma si este cel mai bun mod de a scapa de toate problemele care apasa viata cotidiana. Cu timpul campingul a ajuns sa fie distractia miilor de studenti, turisti sau pensionari si nu este nimic mai placut decat sa innoptezi in padure sau la malul marii cu o pereche de haine de schimb si cu voie buna.

Tipuri de corturi pentru camping

Corturile tunel au diverse suporturi pentru a sustine dimensiunea acestora, care imita aspectul unui tunel. Sunt destul de spatioase si sunt favorizate de catre familii. Pe de alta parte, sunt putin instabile in fata vantului, ceea ce face ca excursiile de tip camping intr-un cort tunel sa fie realizate doar in sezonul cald.

Corturi originale in forma de A. Denumite si corturi Ridge ele au doua capete si un stalp central de sustinere. Dimensiunea cortului se poate modifica, iar materialul este de cea mai buna calitate, usor de ancorat. Cea mai buna utilizare este ca loc de dormit sau de a depozita echipamentele pe timp de noapte atunci cand distractia de la munte sau de pe plaja se incinge. Pentru cei care doresc corturi camping ieftine este bine sa aiba in vedere numarul grupului, destinatia, precum si perioada de camping.

Craimont prezinta o gama larga de produse de camping, de la corturi de expeditii, de munte, pentru drumetie si pana la o multime de accesorii de camping care nu trebuie sa lipseasca dintr-o excursie in aer liber. Investitia intr-un cort dureaza si ani de zile si este cu siguranta o investitie in clipe in familie, amintiri alaturi de prieteni si de o gasca intreaga de amatori de aventuri.

Corturi Dome. Aceste tipuri de corturi sunt detsul de populare si se regasesc si in magazinul online al celor de la Craimont, pentru ca prezinta usurinta in utilizare. Cadrul acestor corturi cuprinde doua sau trei suporturi care se monteaza in pamant si un tub care ruleaza prin centrul materialului, sub tesatura sa. Forma corturilor Dome permite un spatiu mai mare pentru cap, pentru o pozitie confortabila si pentru picioare. Desigur, corturile necesita si o saltea de dormit care poate fi achizitionata tot din acest magazin. Pentru aventurierii de distractie, vreme buna, povesti la foc sau pentru petreceri pe plaja, Craimont este cea mai buna alegere.


Lasă un răspuns