Despre emotiile unei femei

Barbatii in general nu pot intelege o femeie. Si daca au impresia ca o inteleg doar au impresia. Fie sunt prea alintate, incapatanate ele mereu dau dureri de cap barbatilor.

Dar daca ajungi sa iubesti o femei treci peste toate lucrurile astea alaturi de ea. Sufletul unei femei poate ascunde foarte multe lucruri si emotii. In primul rand trebuie sa stii ca sentimentele unei femei nu vor fi niciodata pe jumatate. Ea cand iubeste o face din tot sufletul.

De asemenea vei observa ca o femeie ori te iubeste ori te ignora. Nu exista si si la ea. Sa nu mai vorbim de faptul ori te iarta ori te uraste intens. Daca ajungi sa ii gresesti unei femei foarte mult vei vedea in ea o ura intensa. Si nici o sansa sa o indupleci cu una cu doua. Clar trebuie sa muncesti pentru a o castiga inapoi.

De asemenea vei observa ca ori iti spune ce gandeste direct in fata ori va ascunde totul asa cum stie ea mai bine.  Este bine sa ii respecti decizia indiferent de situatie daca nu vrei ca ea sa rabufneasca.

Femeia cand cere ceva, atunci este dispusa sa ofere totul. Nu te mira ca poate sa lase si parinti, si job si facultate pentru tine. Asa e femeia cand iubeste, nu se uita in spate.

Daca nu ai de gand sa o iubesti mai bine pleci din viata ei. La un moment dat va observa si nu va totul prea roz. Si inima unei femei nu ai sa o poti cumpara niciodata cu bani. Nu exista asa ceva. Mai degraba o multumeste un zambet, o imbratisare, un zambet.

Si daca o femeie te iarta asteapta-te sa se razbune cat mai curand. Ele planifica aceste momente incet cu incet paa iti dau lovitura sub centura asa cum se spune.


Lasă un răspuns