caritsanmed.ro

Descopera avantajele uriase ale serviciilor din cadrul unei policlinici private

Cu totii stim cum functioneaza sistemul medical din Romania, cat de „bine intretinute” sunt majoritatea spitalelor, dar si cat de „prietenosi” sunt unii medici. Astfel, din aceasta cauza, din ce in ce mai multi pacienti nu isi mai pun bazele in sistemul medical de stat din tara si opteaza cu incredere deplina in cel privat, ceea ce e si de inteles. Acelasi lucru il fac si eu de 3-4 ani de zile si am ajuns la concluzia ca e mult mai eficient asa.

Inca de prima data in care am vizitat o Policlinica in Mures, mi-am dat seama ca merita sa dau un banut, dar sa si primesc in schimb servicii de calitate. Sanatatea va fi intotdeauna pe primul loc in viata mea, asa ca prefer sa platesc pentru serviciile medicale si sa fiu tratata ca atare, decat sa nu platesc nimic, dar in schimb sa primesc mai multa indiferenta din partea asistentilor din spitalele de stat din Romania. 

Din punctul meu de vedere, avantajele de a beneficia de serviciile unei policlinici private sunt mult mai numeroase, in comparatie cu cele din cadrul uneia de stat. In cele ce urmeaza iti voi prezenta principalele aspecte pe care le-am descoperit la regimul medical privat din tara si care m-au convins sa platesc pentru serviciile primite, fara nicio ezitare.

  • Timpul de asteptare este unul destul de scurt. Sincera sa fiu, pur si simplu ma saturasem sa astept cateva zile sau chiar saptamani, sa mi se faca o programare la un anumit medic din cadrul unei policlinici de stat. Starea se agraveaza daca situatia nu e tinuta sub control, asa ca nu imi doresc sa imi asum astfel de riscuri. In schimb, daca optezi pentru serviciile unei clinici private, timpul de asteptare este mult mai scurt.
  • Conditiile dintr-o policlinica privata sunt mult mai bune. Aici nu te ignora nimeni, ba din contra, intotdeauna pacientii sunt pusi pe primul loc. Intreg personalul, atat medicii, cat si asistentele au grija de toti cei care pasesc in interior. Starea lor de sanatatea ii preocupa cu adevarat si fac tot posibilul pentru a-ti asigura tot necesarul astfel incat sa te simti confortabil si respectat. caritsanmed.ro
  • Aparatura si dotarile din cadrul unei policlinici private sunt extraordinar de moderne si de eficiente. Astfel, pacientii au aici parte de cele mai bune investigatii care ii ajuta pe medici sa le ofere si un tratament cat mai eficient. Chiar daca preturile sunt mai piperate in ceea ce privesc serviciile din cadrul unei clinici private, consider ca e mult mai avantajos. De altfel, sanatatea e cea care intotdeauna trebuie sa fie pe primul loc.
  • Igiena nu lasa niciodata de dorit. Daca in spitale de stat nu se pune un accent chiar atat de deosebit si de amanuntit pe cat ar fi trebuit, in cadrul clinicilor private, igienizarea joaca un rol esential. Personalul este atent ales si instruit, astfel ca, de fiecare data au grija ca intreaga curatenie din incinta sa primeze. Asadar, riscurile de a lua vreo boala din interior sunt aproape nule.

Asadar, e demn de inteles de ce prefer ca atat eu, cat si copilul meu sa beneficiem de serviciile din cadrul unei clinici private in detrimentul uneia de stat. Inca de prima data de cand am apelat la Policlinica in Mures caritsanmed.ro, mi-am dat seama ca e cea mai buna alternativa de a avea grija de sanatatea mea si a micutului meu.


Lasă un răspuns