tuning auto

De ce un tuning auto?

tuning auto

Inspirate din filmele de actiune, unde adrenalina este maxima, cele mai multe centre de tunning ajung sa dezvolte o pasiune pentru masini, incat vin in ajutorul clientilor care doresc un plus de culoare si un plus de vitalitate masinilor personale.

Cei mai multi pasionati auto ajuns sa isi realizeze scopul, acela de a obtine un plus de valoare, incat opteaza de ele mai multe ori pentru o putere a motorului mult mai mare, pentru accesorii de tunning, de la eleroane, care decoreaza capota portbagajului, si pana la extensii de tipul genelor false la farurile propriilor masini. Jantele din aliaj sunt cele care confera un aspect exterior unic al masinii, care pe langa o culoare inedita vor da viata masinii tale. Modificarea interiorului masinii, de la tapiterie auto, bord, dispozitive tehnice precum DVD-urile, minitelevizoarele sunt alte elemente care dau o nota aparte masinii tale. Mai nou, americanii evidentiaza pasiunea lor pentru masini prin cele mai inedite aspecte, regasite in interiorul masinii, de la acvarii implementate pe bancheta din spate si pana la cele mai mari subbufere montate in portbagajul masinii, menita sa confere o claritate muzicala de senzatie. Montarea eleroanelor pe capota portbagajului face ca aspectul masinii sa fie unul aparte, incat vizibilitatea acestuia sa se faca observata de la o raza de peste 100 metri.

Pentru ce un tuning auto?

Pentru aspectul masinii, pentru un plus de valoare, pentru un plus de nonconformist, pentru ca modernismul nu este doar in materie de tehnologie sau moda.

Ce aspecte avem in vedere cand facem un tuning? Incepem de la culoarea masinii, pentru care alegem cele mai bune lacuri si vopsele, continuam cu accesorii ale jantelor, franelor sau ale discurilor, iar pentru un plus de modernism punem leduri, monitoare, DVD playere, aplificatoare, boxe sau difuzoare cat mai mari. De asemenea nu trebuie nici sa uitam de schimbatorul de viteze, de ceasul din bord, de scaunele sau husele pentru scaune, de detectoarele radar, sistemele de navigatie, incat lista poate continua pana la cele mai mici detalii.


Lasă un răspuns