vina-barbati

De ce barbatii nu ar trebui sa se simta vinovati in fata iubitelor lor?

Vina: nu este un sentiment foarte bun. Este o modalitate prin care ajungi sa crezi ca ai facut o actiune gresita. In definitiv, este o emotie foarte normala pentru omenire. Ceva dinauntrul nostru ne spune ca nu trebuie sa facem un anumit lucru pentru ca nu e corect din punct de vedere moral, sa zicem. De asemenea, exista si oameni care nu simt deloc vina, actionand cu indiferenta fata de orice lucru petrecut in viata lor. Adesea, femeile invinuiesc barbatii pentru faptul ca ar trebui sa se simta vinovati de unele lucruri care le-au facut, dar, chiar si asa, barbatii par a fi destul de indulgenti.

Lucruri pentru care barbatii nu trebuie sa se simta vinovati

Jocuri video- Barbatii aud in fiecare zi: „jocurile video sunt pentru copii”. Cu toate acestea, cei mai multi oameni nu sunt foarte bine informati fata de jocurile video: titluri ca Grand Theft Auto, Super Smash Bros., Halo, Skyrim si Assassin’s Creed cu siguranta nu sunt jocuri pentru copii. Jocurile reprezinta o experienta sociala si, cu toate ca nu ai un partener de joc, te poti conecta oricand la Internet si sa joci online. Intr-adevar, nu este atat de sanatos sa petreci foarte multe ore in fata PC-ului si sa joci jocuri, dar nu ar trebui sa te simti vinovat sau sa te scuzi fata de partenera pentru ca iti doresti sa petreci putin timp la calculator.

Ai de platit o multime de facturi si poate ca mai si economisesti niste bani pentru a-i lua inelul de logodna, dar nu trebuie sa pui deoparte fiecare banut doar pentru binele ei. Ei bine, si tu esti om si daca ai vazut o haina care iti place, de exemplu, nu ezita sa ti-o iei. Este posibil ca iubita sa te certe si sa te intrebe ce i-ai luat si ei, insa nu ar trebui sa te simti vinovat si nici nu trebuie sa dai explicatii in legatura cu banii tai. La urma urmei, sunt banii tai si nu trebuie sa dai raportul in fata nimanui atunci cand vine vorba de lucrurile pe care i-ai cheltuit.

Sport

Ei bine, aceasta e o categorie care ar putea ocupa mii de pagini. Toate femeile de pe fata pamantului au o problema cu iubitul lor care se uita la un meci de fotbal. Cu toate acestea, din cauza faptului ca femeile nu sunt prea atrase de sport, nu reusesc sa inteleaga barbatii- care, de altfel, iubesc sportul- si isi doresc ca acestia sa isi petreaca tot timpul din lume cu ele. Pe de alta parte, un lucru care irita femeile consta in faptul ca iubitul lor alege sa isi petreaca vizionarea unui meci de fotbal in compania prietenilor sai, si cu o naveta de bere alaturi.


Lasă un răspuns