weekend frumos

Cum te relaxezi intr-un weekend de toamna

A mai trecut o saptamana grea, pentru ca este deja vineri si putem sa ne gandim ca dupa ce plecam de la serviciu, daca nu ati terminat deja, puteti sa va planificati un weekend pe cinste. Cum sa nu asteptam weekendul mai ales atunci cand suntem foarte obositi si dorim sa ne incarcam bateriile? In plus, facem in fiecare zi acelasi lucru ceea ce ne face sa nu ne simtim prea bine, ba chiar dimpotriva, ne face sa ne simtim si mai rau.

Orice persoana are nevoie de relaxare si de odihna. Asadar, in momentul in care simtim ca nu mai putem trebuie sa ne gandim sa facem un anumit lucru ca sa iesim din rutina.

In momentul in care simti ca pur si simplu nu mai ai energie si nu mai poti sa faci fata inseamna ca trebuie sa mai faci si alte lucruri. Iata cateva lucruri pe care le poti face daca iti doresti sa mai scappi de rutina zilnica:

Iarba verde

Fiind atat de furmos afara, o toamna frumoasa cu frunze si aer curat…la ce va duce mintea in acest moment? Ei bine, daca ma intrebati pe mine, m-as gandi sa organizez o escapada cu familia si prietenii. Putem sa ne organizam si sa mergem la un picnic sau la iarba verde. Facem ceva de mancare acolo, ne mai luam o carte si o patura si nu mai avem nevoie de nuimic altceva. Acest lucru ne va ajuta foarte mult sa ne incarcam bateriile cu energie pozitiva.

Bicicleta

Daca nu vrei sa mergi la iarba verde poti sa iti iei familia si chiar copii si s amergeti impreuna la o plimbare cu bicileta. Alege un loc mai linistit si mai departe de agitatia orasului si cu siguranta copilul tau va fi foarte bucuros sa te insoteaca.


Lasă un răspuns