Cum te pregatesti pentru intalnirea cu parintii iubitului

Probabil ca stii si tu cat de mult conteaza prima impresie asa ca in momentul in care te intalnesti cu parintii iubitului pentru prima oara trebuie sa ai grija atat la modul in care arati cat si la  modul in care te comporti.

Prima impresie conteaza intotdeauna, mai ales la intalnirea cu parintii si familia iubitului tau. Nu vei avea parte de o a doua sansa prin urmare, conteaza felul in care te prezinti la prima invitatie in casa lor. Trebuie sa le prezinti o femeie incantatoare, plina de viata, pe care sa o placa imediat si de care sa fie mandri ca este partenera fiului sau nepotului lor. Sigur, o astfel de intalnire poate fi cat se poate de intimidanta si de ce nu, stresanta. Sunt insa cateva lucruri pe care trebuie sa le pui la punct inainte de a porni la drum si tocmai despre acestea vom discuta cu aceasta ocazie:

  • Sub nicio forma nu e nevoie sa ii cunosti parintii dupa prima sau a doua intalnire, pana cand relatia nu este inca serioasa. La fel, nici tu nu trebuie sa il presezi cu acest lucru, nici macar daca e vorba despre sarbatorile de iarna si ai promis parintilor ca le vei petrece cu ei. Daca relatia este la inceput, impartiti-va timpul astfel incat sa va achitati pe rand de toate obligatiile familiale, lasand timp si pentru voi doi. Inainte de toate, trebuie sa stabiliti daca sau nu aveti o relatie exclusiva, cat de serioasa e aceasta si ce planuri de viitor aveti impreuna. Abia apoi intra in discutie si parintii sau bunicii.
  •  E si motivul pentru care ai un timp necesar pentru pregatire. E cat se poate de nasol sa te trezesti fata in fata cu parintii iubitului imbracata ca pentru o vizita la piscina sau la club cu gasca.

Asadar, ai grija la orice detaliu in momentul in care vrei sa impresionezi sau sa lasi pur si simplu o impresie placuta.


Lasă un răspuns